reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej :-). Pumi też widziałam te piękne bobaski... chcem tu i teraz takiego mieć :-D:-D Taką dzidzie chyba bym zatulała i zacmokała. :rolleyes::rolleyes:
Asia S jak rozkaz to rozkaz, hi... ide leżakować.... ;-) Pa.

CZEKAMY NA CIEBIE

reklama
Pumi i Pelaska wszystko w swoim czasie :-) nawet nie wiecie jak nam szybko zleci, zobaczcie juz 5 miesiąc sie zaczął, ale przyznam się że ja też non stop myslę o mojej córci :-D

Dokladnie jak Justice mowi,jestesmy na poczatku 5msc, na dobra sprawe jeszcze 4msc i zaczniemy sie rozdwajac:-)
Pomysl ile jeszcze przygotowan, zakupow, urzadanie pokoiku dla dzidzi, to bedzie naprawde wspaniale:tak:
Pelaska, ty lez i odpoczywaj

nie moge sie doczekac urzadzania pokoju( czyli mojej obecnej sypialni).
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
wczoraj widzialam sliczne lozeczko. biale z cienkimi szczebelkami. nie podobaja mi sie masywne dziecinne lozeczka. moi rodzice pojada w polowie pazdziernika i robie przemeblowanie w sypialni. oczywiscie nie mam zamiaru kupowac lozeczka ani mebelek w pazdzierniku ale moge przygotowac na nie miejsce. chyba ze .....
xx_puknij.gif
nie , nie bede taka glupia zeby w pazdzierniku lozeczko juz kupowac
585.gif

Lozeczko i wozek zamawiamy dopiero w grudniu ale ja juz mam wybrane, fotelik do auta tez;-)
Fajne sny Pumi, gratuluje no widocznie takie skutki szlabanu na sex u brzuchatych:-)
troche jedzie perwersja:-Dale fajnie ,ze przynajmniej akcja dzieje sie na Manhattanie, gorzej gdyby to bylo murzyskie, puerto-ricanskie ghetto:szok:

Ale najgorsze w tym snie bylo to , ze ten senny szef zbulwersowal sie ze go poprosilam o dotykanie i musialam mu tlumaczyc co mnie do tego sklonilo hihihih
co do wozka zamowie chyba juz w pazdzierniku bo po pierwsze nie bede sie mogla doczekac do stycznia a po drugie to jest ameryka i rozne absurdalne sytuacje juz tu przezylam. a niech sie zdazy ze chwilowo nie bedzie dostepnego koloru ktory ja wybralam i bede musiala czekac 2 miesiace az sie wyprodukuje?!

Wzielam magiczną tabletke przeciwbolowa o nazwie Traumeel ktora pani ginekolog mi przepisała (czy cos wiecie o tym leku?) w kazdym badz razie pomoglo, ale juz fatalnie sie czułam bo jeden niewłasciwy gwałtowny ruch i znalazłabym sie przy muszli klozetowej hihih.Jutro jade na wizyte , wole jezdzic co 2 tyg wtedy mam 1--% pewnosc ze wszystko jest ok, no i jutro jak moj mały -a wstydziuch sie pokaze to powiedza płeć 3majcie kciuki zeby wszystko było oki!
Pumi- moze byc nawet z honolulu :) szczerze Ci zazdroszcze ze tam mieszkasz bo tam jest dużo wiekszy wybor dla dzieciakow niz u nas ,chodzi mi o ciuszki czy zabawki:) mozesz zrobic sobie sałatke kus kus:) jesli nie wiesz jak sie robi to Ci napisze:)

HEJ!Ja wczoraj się cały dzionek obijałam, byliśmy w Augustowie, od 12 pogoda była cudna, pływałam w jeziorku, byliśmy też na kajakach i na pysznej pizzy.A jutro znów wyjeżdżamy, na 3 dni nad Czarną Hańczę, ale najpierw z rana idę do dentysty, bo mi plomba wypadła............:no::no::no::no:.
A dzisiaj pożyczyłam od koleżanki słuchawki lekarskie, słyszłam bicie serduszka naszego dzidziunia:-D:tak:, a jak mnie kopnęło to było takie ŁUP, ale fajne uczucie, gdyby nie to że uszy bolą od tych słuchawek to chyba bym pół dnia przeleżała i słuchała:rofl2:.Wszystkim gorąco polecam, można kupic w sklepie medycznym:tak:
Pumi możesz jeśc ryż, kurczaczka duszonego, makaronik, pyszne są sałatki z ryżem i makaronem, pulpeciki duszone

Pelaśka, dobrze że pojechałaś do tego szpitala, teraz dużo wypoczywaj i będzie ok:tak:, przynajmniej będziesz mogła z nami duuuuuużo pisać:-D.
Witaj Cirit,ale fajnie że coraz więcej nas:-D
Ja już też nie mogę się doczekać żeby tulić maleństwo, jak się urodzi to chyba ciągle będę tulić i całować i na rękach nosić.;-):-):happy2::rofl2:
Zabawne ale mnie też dzisiaj do południa głowa bolała, wypiłam kawkę mocną i przeszło, pewnie ciśnienie....
aOla słodziutki ten Twój synuś, a teraz jakie śliczne oczęta ma, ale lizus jestem hi hi hi:rofl2:

reklama
A wszystkie gdzie się podziały czyżby już poszły spać.:eek:
Pumi koleżanka rzeczywiście chciała Was pogodzić, poszliście w końcu na to przyjęccie?

Do góry