reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie nie pisałam kiedy byłam w ciąży.. ale podczytywałam i nawet chciałm sie zarejestrowac, potem zapomniałam cos o forum i wyszlo tak jak wyszło, to fajnie ze ten bujaczek jest taki popularny, nie czytałam wszystkich postów wiec nie wiedziałam:-D:-D:-D
własnie dałam małej 100ml mleka i wypila:szok::szok:
pierwszy raz w zyciu, ale bylo jej mało,wiec i tak jeszcze dostała cyca, dobra jak Zosia juz najedzona to chwilka dla mnie i na balkonik na fajeczke i troche se porycze, bo w radiu leci taka piosenka ze az mi łzy same płyna:-(

reklama
Szczypi z Olim już lepiej........wczoraj nas do domku wypisali.Dziękujemy za pamięć.Jak to sukienki nie ma?

Natka wstydziłabyś sie .....mama karmiąca i pali...nie ładnie:no:

Ostatnia edycja:
melduje sie i ja, u nas paskudna pogoda ciagle leje deszcz i niestety bedziemy siedziec caly dzien w domu bosze jak ja wytrzyman:no: a moje dziecko siedzi mi na kolanach i rozrabia, jak nie myszke ciagnie to kabel albo podkladke zrzuca:baffled: a ja juz mialam nerwy z samego rana ale opisalam to na odpowiednim watku i dobrze ze takowy jest:-D

mili, moja rozrabiara tak samo, klika mi w klawiature, nacisnie cos nie tak, ciagnie za kable i myszke a jak jej dam grzechotke do rwqeki to po 3sek jest na podlodze :crazy:

Esti ciesza mnie dobre wiesci!Ucaluj nasza forumowa kruszynke!Niech szybciutko wraca do zdrowia!

A sukienka przyszla dokladnie 3 minuty po tym jak napisalam,ze jeszcze jej nie ma :-D Alez jest cuuuudna :-D Doskonala na taka impreze jaka my planujemy.Zreszta powklejam z pewnoscia zdjecia jak juz wszystko sie w tym domu unormuje.... :tak: Tylko i tak musze leciec do krawcowej bo sukieneczka ma z zameczkiem jakies problemy.Trzeba chyba po prostu wszyc nowy :-) W kazdym razie-bardzo jestem z niej zadowolona.Jest sliczna!

Jak ja sie ciesze,ze juz od ponad roku nie pale papierosow....To taki komfort!

reklama
Do góry