reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja mam ochote czasami poszaleć a nawet mam okazje na to ale szkoda mi Kacperka i zawsze zostaje w domu:(
5 lipca idziemy na wesele więc mus nie mus muszę isć i wiem ze będę się super bawic- mały wtedy jedzie do dziadków do łodzi:)
Wczoraj jezdziłam z Adasiem na torze kartingowym, ale frajda
kupiłam sobie buciki do ślubu zrobie zdjęcia po południu to wkleje
Mały mi ciagle marudzi wymusza wszystko krzykiem- wiem ze to ja go tak nauczyłam i kochane babcie, no bo ja sobie tłumacze ze po co jestem matka skoro skazuje go na krzyk? wiec go biore i nosze i bawimy sie a później mały cwaniak wie na czym rzecz polega i ciagle krzyczy bo czegoś chce! wariacji można dostac

Cześć.....:-)
Powiedzmy ,że odespałam te szpitalne noce..Oli spal dzisiaj od do 8:15
Zapomniałam wczoraj przywitać nową mamusię.............WITAJ NATKA:-):-);-);-)A czy Ty już kiedyś nie pisłaś u nas na forum jak bylaś w ciązy?
A bujaczek -leżaczek z Fisher Price jest superowy.Prawie wszystkie go mamy:happy:
Spóźnione życzenia:
Wszytkim 5 miesieczniakom wszytkiego naj, naj cudowniejszego.Duzo zdrówka i radości

Ostatnia edycja:
Oliwier znalazl sobie nową zabawę......ja mu daję książeczkę a on ja wyrzuca.........myślałam że to może przypadek ale powtórzyłam to kilka razy.....ja mu daję on wyrzyuca.......a jak sie cieszy z tego:tak::tak::-D:-D:-D

Esti nie mam jak was doczytac-napisz prosze jak z Olisiem bo sie martwie :happy2:

I jak Mimisia?Odzywala sie Pumi?

Wybaczcie-przyjazd mamuni.Pewnie nastepnym razem na spokojnie usiade sobie z Wami za 5 tygodni jak juz wrocilmy do domu i bedziemy znow tylko we trojke....W kazdym razie juz w sobote wychodze za maz...Ale jazda :-) Tylko czekam wciaz na kiecke :baffled:

A imprezy???W czwartek mam wieczor panienski.... :tak: Malizna z tata i babcia a ja na balety-to moj debiut.Bylismy w prawdzie juz na koncercie ale tylko jakies 3 godzinki wiec nie poszalelismy specjalnie...A tu sie szykuje gorrrrraca noc :-D

28.06. robimy wesele dla znajomych.Wiec znow troszke poplasam.Powinno wystarczyc az do Sylwestra-taka moc atrakcji przed nami....Zwlaszcza,ze w podroz poslubna jedziemy sie wyciszyc.Zaszyc i schronic przed cywilizacja i tlumami ludzi....Mamy takie czarodziejskie miejsce :-D

reklama
Ja Natke pamietam sprzed kilku miesięcy. Pojawiła sie raz czy dwa i znikneła ale teraz widzę, ze sie pojawia codziennie, to fajnie.

Do góry