reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Szczypawka, to super że kiecunia taka fajna!! ja na wesele to dla znajomych też muszę sobie jakąś kieckę sprawić, moze dzis jakas wypatrze bo idziemy w ramach spacerku do hurtowni odziezy - tam zawsze cos znajde :laugh2::laugh2:

reklama
witam

jestem z małej wioseczki niedaleko Poznania takze wielkopolanaka:-):-):-)

ciężko po wekkendzie sobota udana byliśmy na Jarmarku Swientojańskim potaem teściowa i do domciu bez Kornelki została u dziadków na feriach jak to ona mówi
niedziela pospalismy troche i ....Raf wymyslił wizyte u mojej mamy mianowicie na laptopie nie mozna pograć wiec do mamy na stacjonarny i strzelanka 5 godz. a ja i tak z Gabrysia czyli norma:no::no::no: wieczorkiem do domku Kokunia wróciła ok 20 i Raf sie wsciekł!!!!!!!!!!!!1 bo mu sie drzwi zatrzasneły FURIAT no i cały wieczór do bani Koko sie rozpłakała i obraziła na tate a czemu nie ?

poszlismy spac w nienajlepszych humorach mam dosć tych furiackich występów mojego męża

dzis ? Gabi zle znosi ząbkowanie marudzi a ja zameczona na maksa popijam kawe i pisze do was ciezki dzien sie zapowiada jeszcze pada deszcz co dodatkowo nie nastraja pozytywnie :-:)-:)-(

U nas brzydka pogoda........pochmurno i wietrznie................chyba dzisiaj posiedzimy w domu.........Oli zresztą ma stan podgorączkowy.nie wiem czy to od zębnów czy jeszcze od rotawirusów..................

Witajcie!Ja po wczorajszym spotkaniu z koleżankami ze szkoły.Razem ze mną było nas 8.A organizatorka nawaliła,nie przyjechała,na dodatek miała wyłączoną komórkę.Znalazłyśmy w centrum taki ogródek osłonięty.Fajnie,były 3 małe stoliki złączone i siedzenia wkoło tak jak na kanapie.Pełno poduszek,Miki sobie leżał i siedział trochę podparty.Ale mam koleżanki-jedna z mężem mają fermę kur niosek(40000),inna rozwiedziona-miesiąc po papierkowym a tak wogóle to od roku nie są razem(mąż wyjechał do pracy za granicę i znalazł tam sobie jakąś,teraz nie ma żadnej).Ma go spłacić 20000 a nawet nie ma skąd.Inna kol.ma hodowlę chryzantem.A ja mam takie nieciekawe życie,nawet nie miałam się czym pochwalić.Miki śpi już 2 godziny teraz,zasnął sam w leżaczku jak robiłam pranie.Dalej ssie kciuk,chyba będę musiała kupić mu smoka.

Tak za 40 dni mam slub-swój a 6 lipca mam slub mojej kuzynki:) boże juz nie mogę sie doczekac swojego:) i pierwszego słowa "mężu",
Natka powklejaj nam swoje zdjecia... a wracając do palenia to ja nie paliłam przed ciążą, ale teraz z miła checia sbie bym zapaliła- nie karmię juz piersia , to te nerwy tak na mnie działaja...

Oliś jak zwykle czaderski:p bomba:)
a oto mój nowy telefonik który sprawił mi bez okazji mójprzyszły mąż, na drugi dzień adas zaczął mówić o nowych felgach za 1200 zł więc juz teraz wiem dlaczego dostałam taki prezent:) hihihi na to powiedziałam mu że jeśli nas stac na te felgi i bez zadnych wyrzeczeń będę mogła sobie coś kupić to niech kupuje...

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 24
Oj laski........nie wracajcie do palenia.................:no:
Monika jak to nie masz sie czym pochwalić?Masz meża,3 cudownych dzieci....wszystkie są zdrowe!..........to jest największe szczęście w dzisiejszych czasach!
Zawsze możesz pójść sobie na jakiś kurs albo chociażby zacząć studia

smoka???? są rózne wersje Kokunia ssała kcik tak 8 msc
Gabi nie toleruje smoka palucha tez jest problem z odzwyczajaniem od smoka ale widze jak dziewczyyny wcisna smoka i dzidzia cicho a ja? produjuje sie dwoje troje zeby ją uspokoić

Fajny telefon ale nie mój kolor............
Mnie sie umowa kończy i facet dzwonił i proponowal mi Nokie 6300 albo najnowszego SonyEricscon K800i.więc chyba Nokię wezmę, bo Sony jest do dupy.............miałam ja i maż i psuje sie szybko.......a Nokię mialm 3 lata i byla super

reklama
Mój też anty do smoka nastawiony.....woli paluszki........mam chyba ze 4 rodzje smoków w domu...............
Chociaż jak teraz byliśmy w szpitalu to nauczył sie zasypiać ze smokiem.ale po 5 minutach wypluwa

Do góry