reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hej, witam was wszystkie, właśnie chciałam sobie popisac, a tu Zonia juz "na nogach";-)
to znaczy że zaczęła się budzić, dzisiaj jak zwykle spała całą noc, za to ja nie mogłam spać i zasnęłam po północy z nudów:-)

no wesele na 500 osób??? fajnie czy nie fajnie?
sama nie wiem, ja wolałabym wesele na 50 osób, ale żeby facet był za mną szczery i nie szukał jakiś innych przygód:no::no:
ale cóż, jak narazie wizji ślubu nie ma, bo nie ma odpowiedniego faceta i pewnie tak szybko go nie będzie, bo po takiej porażce trudno komuś będzie zaufać:-(

miłego dnia dziewczynki, buziaki dla maleństw

reklama
pomyłka, mała śpi dalej..
co do krzesełeczka do karmienia, moja Zosia siedzi w bujaczku kiedy ją karmie, on jest taki wielofunkcyjny, bo jak była całkiem malutka to leżała w nim, teraz też leży, ale jak jej daje deserek albo zupke, to z tyłu podnosi się oparcie i wtedy sobie siedzi, ten bujaczek jest z fisher price, i to był najlepszy zakup jaki mogłam zrobić, jak cos musze zrobic to ona leży w nim i patrzy na mnie a jak sie jej znudzi do przyczepiam pałąk z zabawkami i sie bawi:-):-)

no wlasnie z odpowiednim facetem jest ostatnio problem :rofl2: musze sie pochwalic ze Karolciu dzis spal cala noc od 21 do 7 rano pewnie dzis bedzie sie co godzine budzil bo tak juz to jest:baffled:

Zosia huśtawki jeszcze nie ma, jak znajdę finanse to jej coś kupie..
na szczescie bujaczek jeszcze kocha:tak:
zaczęłam prasować o 6 rano i udało mi sie uprasować kilka ciuszków, ale i tak jeszcze prawie cały tapczan zawalony tymi ubrankami..
jak mi sie nie chce:no: wole troche tu podczytać i coś napisać

reklama
jak już Zosia zaakceptuje mleko z butelki to zamierzam sie wybrać na imprezke i bede szalec całą noc na parkiecie i to bez zadnych wyrzutów sumienia:tak:
w końcu my też mamy prawo do tego żeby się pobawic, a to jest moim marzeniem.... mmmmmmmmmmm
i nie bede sie niczym przejmowac

Do góry