reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ale ja juz nie krmię- ja poprostu napisałam ze jak jestem zdenerwowana to lubie -kiedys nie paliło, a soro nie karmie od 3 miesięcy...

Ja tez nie przepadam za różem ale prezent to prezent, zreszta to jest jany roz więc do wytrzymania...
Ja Kacperkowi teraz zmieniłam smoczka bo miał od 0-3 a teraz ma od 3-6 i jakos mu nie pasuje choc kształt ten sam- przyzwyczai się, musi mieć przecież większego,bo podniebienie sie kształtuje...

joooasiu ja nie mowie o tobie tylko o Pumi o Natce pewnie kilka jeszcze tak robi tylko sie nie przyznaje ja tez pale ale ja nie karmie i jak karmilam to nie palilm bo wiedzialam ze karmie dziecko, ale kazda robi co chce i jak chce, ja nikomu nie bede mowic jak ma robic przeciez.

dziewczyny ja powiem szczerze ze jak mnie tak weżmie na ostro nerw albo jest mi tak strasznie źle to tez sobie zapale ale mam paczke papierosków juz chyba ze 4 msc i powiem szczerze ze stres jest gorszy dla naszych pociech niz papieros JA ROZUMIEM te z was które tak jak i ja zresztą ..........

Najlepiej nie palić ,ale to co Pumi przeżywa to też bym kurde zapaliła z nerwów,łatwo się mówi "nie pal" ale ona naprawdę teraz wszystko przeżywa, chyba nie ma gorszej rzeczy niż choroba dziecka...

dokładnie mysle ze zadna z nas nie wie co przezywa Pumi

ja naszczescie nie wiem co to chore dziecko nawet odpukać temp zadna z dziewczynek jeszcze nie miała
kokunia złapała wirusa zoładkowego to Rafi został w domu i czuwał oboje płakalismy kjak zwróciła wiecej niz wypiła nie mieliśmy juz siły a Rafi w koncu lekarz
takze trzymajmy sie razem i módlmy sie o siłe i wiare dla PUMI!!!!!!

dziękujemy wszystkim za życzenia dla Kacperka.:tak::tak:
my przesyłam troszkę spóźnione dla Martynki i Wiktorka,:tak::tak::tak: a to dlatego, ze się wczoraj wojażowaliśmy a wieczorem padaka i szybciutko spa.

Kacpero po wypadzie spał mi 18 godzin:szok::szok::szok:
normalnie bije rekordy

zaraz was doczytam

reklama
Kacper zasnał mi o 10.20 i spi do teraz... niech spi, w nocy mi się często budzi, dzis juz pobudka była o 5.30 .
Sylka to Twoj kacperek szaleje! a Ty z radości że sobie śpisz:) Jakie objawy miał Twoj Kacperek jak wychodziły mu ząbki???

Do góry