reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziewczyny- u mnie 24 w nocya ja wypalilam juz 2 papierosy. wylam tak glosno z rozpaczy ze chyba sasiedzi slyszeli- hypotonia= down. Czesc objawow sie zgadza. chyba powoli zaczynam umierac

reklama
Pumi słonce nie załamuj sie badz silna !!! Jestes silną kobietą dasz rade, wierzymy ze dasz rade dla swojej księżniczki, dla was. Moge tylko myslec jaksie czujesz i nie umiem sobie tego wyobrazic ze to co piszesz moze byc prawda. Mimisia wygląda na totalnie zdrowa dziewczynke, nie to nie moze byc prawda Pumi poprostu nie mozesz tak myślec, Pumi karmisz piersia nie pal papieroskow...

no wiem ze nie powinnam jej truc. Tak sobie moj slodziak spi kolo mnie i co jakis czas wzdycha. Tak sobie zaczynam tlumaczyc: faldek na karku moze byc wynikiem ze jest pulchniutka, obnizone malzowiny uszne - bo ma klapciate uszka, wysowanie w szpic jezyczka bo sie popisuje, splaszczona potylica bo - ma taka glowke od lezenia , zwiotczenie miesni bo ...hmmm? bo sie powolniej rozwija.
boze - ja nie chce psuc atmosfery na forum i zadreczac was- dlaczego mnie to spotkalo?

Życie jest niesprawiedliwe, jak pomysle o was to łezki leca, nie boj nic nic nie spujesz pisz ile chcesz i potrzebujesz tylko tak mozemy ci pomoc... wygadaj sie i pisz wszystko co potrzebujesz.
Ja sobie popalam ale ja juz nie karmie... zamist tego idy sie gdzie wzkrzycz, wyzyj na poduszce..

Ostatnia edycja:
Tak sobie wspominam jak to bylo 4 miesiace tamu jak ja przywiozlam ze szpitala.....taka slodka ......taka niewinna.....

Załączniki

• 008.JPG
    008.JPG
    54,1 KB · Wyświetleń: 36
  • 1 mies  (20).JPG
    1 mies (20).JPG
    73,6 KB · Wyświetleń: 32
przy takim stresie nie moge zasnac. 1:30 w nocy. Jutro do pediatry jade bo zalatwia skierowanie na rehabilitacje w zwiazku z powolnym rozwijaniem sie miesni.
Chyba gasze komp bo do rana osiwieje z myslenia

reklama
pumi, Tak mi przykro... :-( Aż mnie w gardle ścisnęło :-( Mogę CI tylko powiedzieć, żebyś była dzielna - choć to bardzo trudne - dla Dominisi, ona bardzo potrzebuje Twojego wsparcia i miłości... Jest Twoim najdroższym, bardzo oczekiwanym skarbem i nic tego nie zmieni! Trzymam mocno kciuki i jestem dobrej myśli, że badanie nie wykaże żadnych nieprawidłowości...

Do góry