reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ojj biedny Oli- dobrze ze Esti jest czujna- w szpitalu nie pozowla mu sie odwodnic i na pewno dostanie kroplowki- Esti- musisz sie trzymac!!!
A ja chyba dostane zawalu. Po raz kolejny mi runal swiat!!!
tragiczne wiadomosci o mojej malej
zaraz dokoncze tylko sie znowu musze wyplakac

kochanie nasze co sie stalo, bo mi zaraz pikawa wyskoczy:no:

reklama
przykurcz miesni, za krotka szyja, za nisko osadzone uszy, prawdopodobnie poczatki katarakty i podejrzenie choroby genetycznej lub goza mozgu. bedzie miala w sierpniu MRI czylo tomografie glowy z usypainiem. Nie wiem co wam powiedziec?.................... jestestem .........sama nie wiem jzu co sie ze mna dzieje. Czyje sie jakbym byla teraz w spiaczce

Pumi biedactwo....az sie poplakalam....trzymaj sie kochana, ale pomysl,że diagnoza nie jest postawiona, na razie sa to tylko podejrzenia...Usciskaj Mimisie i badz dzielna..

Pumi nie mogę uwierzyć :-( Jezu, dlaczego?
Trzymaj się dzielnie choć wiem, że nie będzie łatwo..
Marzę o tym by po tomografie czy rezonansie okazało się że to nieprawda

Nawet jak sie sprawdzi najczrniejszy scenaruisz i Dominka bedzie chora, ma najcudowniejsza Mame na swiecie,ktra przezwyciezy kazda chorobe swiata, bedzie chronic Swoja Platynke najwieksza Miloscia i da jej wszystko co to najpiekniejsze!:tak:

nie wiem co ze soba zrobic??? pewnie wywolalam sensacje na forum- a tak nie lubie wokol siebie zamieszania. Mam nadzieje ze ktoregos dnia sie obudze ze tej spiaczki i okaze sie ze moje dziecko jest zdrowe.
Dobrze ze nie odpuscilam po wizycie u tego arabskiego neurologa i pojechalam na konsultacje do innego. tym razem zjaela sie mala grupa amerykanskich specjalistow. Nie wiem co oznacza to " hypotomia(czyli przykurcz miesni- to wiem), short neck- ( czyli krotka szyja- czy to jakis stopien uposledzenia, czy co?), low set ears-( czyli nisko osadzone uszy- czy to tez jakies wady z tym zwiazane?) i nystagmus- czyli ten nieszczesny oczoplas.
10 lipca mam wizyte u genetyka zeby zobaczyc czy hromosomy sa prawidlowo ulozone. Dzwonilam przed chwila do mojej polskiej pediatry i zaczela przygotowywac dokumenty i zlozy do osrodka rehabilitacyjnego - zeby zaczac z nia cwiczyc. jutro jade na konsultacje.
Chyba zaraz zwroce zawartosc zoladka.
Dziewczyny- nie denerwujcie sie bo sie to niekorzystnie odbije na waszych maluszkach.
zyc mi sie nie chce!!!
ide z mala sie orzejsc bo mi slabo w domu- bede potem- kocham was za wsparcie duchowe!!!!!

reklama
Do góry