reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Pumi kochana jak mi jest przykro, boze nie moge siepowstrzymac o dłez ale wierze ze to wszystko jakas bzdura totalna !!! Że słodka Dominiczka bedzie zrowa i jest zdrowa !!! Wiktorek i tak bedzie do niej stratowal bo śliczna jest i bedzie zawsze !!! trzymaj sie kochana :-*
dziękujemy jeszcze raz za wszystkie życzenia dla Tobiego:-)
Pumi, tak mi przykro, że te wieści po kolejnej konsultacji nie są dobre - na odległość (i to tak wielką) niestety możemy tylko wspierać Cię jak umiemy - ale jakby co, zawsze tu któraś będzie....
Pumi, tak mi przykro, że te wieści po kolejnej konsultacji nie są dobre - na odległość (i to tak wielką) niestety możemy tylko wspierać Cię jak umiemy - ale jakby co, zawsze tu któraś będzie....
G
goscinnie
Gość
Mam nadzieje, ze Esti sie na mnie nie pogniewa ale rozmawiałam z nią przez smsa. Powiedziała, ze Olis dostał juz 2 kroplówke i ma za duzą ilosc elektrolitów i jest to o tyle niebezpiecznem, ze moze dosta drgawek ale nie jest tragiczne i sie dziewczyna dzielnie 3ma.
reklama
Dziekujemy wszystkim za wsparcie.
Strasznie mi zal Esti- na pewno jej ciezko w szpitalu bo nie ma nic gorszego nizx obawa o nasze skarbeczki. Duuzo sily wewnetrznej trzeba zeby pomimo choroby trzymac sie prosto- bo dziecko wszystko wyczuje a dodatkowe stresy sa niewskazane- takze - trzymamy mocno kciuki z Dominisia za Olisia!!!!!
Strasznie mi zal Esti- na pewno jej ciezko w szpitalu bo nie ma nic gorszego nizx obawa o nasze skarbeczki. Duuzo sily wewnetrznej trzeba zeby pomimo choroby trzymac sie prosto- bo dziecko wszystko wyczuje a dodatkowe stresy sa niewskazane- takze - trzymamy mocno kciuki z Dominisia za Olisia!!!!!