reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Helenko pozdrowiona dla Karolka, biedna ta jego dupcia:-:)-(, ale uroczy chłopiec a jaki sprytny:tak::-D:-D

Asia wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu

a mój Kacperek skończy dokładnie 5 miesięcy w dzień kiedy sie dowiedziałam, ze jestem w ciąży:-D:-D, bosze kiedy to było:confused::baffled:

reklama
dzieki sylka
wlasnie pojechala pielegniarka :sad: moja mama go usypia ,co ja bym bez niej zrobila :tak: ale widze ze dzisiaj jast weselszy niz wczoraj
Ciekawe co z Olisiem zostanie w szpitalu czy jak to wyglada?

WSZYSTKEIGO NAJ NAJ WIEKSZEGO:-D DLA NASZEGO OKRUSZKA TOBIEGO

helenka, a karolek mial antybiotyki?, moze sprobuj leczyc go homopatycznymi, bo te anybiotyki to badziewie, w polsce sie jednak naduzywa ich przepisywanie.
A taki okazaly i zdrowy dzieciaczek by sie wydawalo ze zdjec:confused:biedaczysko takie chorowite

Marwie sie o Olisia:no:

witamy :) nicola znow miala noc z pobudka o 12 i zasnela spowrotem o 1:30 :szok:chciala sie znow bawic zamiast spac:baffled::confused: pozniej to samo o 3 i o 6 :confused: a w dzien spala od 8/;30 do11 i tylllee od tamtej pory.caly dzien u mamusi na rekach:happy:(no teraz spala od 18 do 18:10 hihi:)
ojjj olis biedny,juz byla poprawa..ahh..oby bylo wszystko dobrze..
Tobiaszku i Kubuniu duzo usmiechu i zdrowka i buziaczkow od nicolki i jej mamuski:)
a jak sie dawidek bawi, jaki duzy chlopczyk juz, a natalka i olis slicznosci :)

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZEGO KOCHANEGO TOBIASZKA.
U nas tez dzisiaj już chłodniej.Na szczęście.Ciekawe jak tam Oliś.Biedactwo tak się męczy.Trzymamy kciuki żeby było o.k.

ojj biedny Oli- dobrze ze Esti jest czujna- w szpitalu nie pozowla mu sie odwodnic i na pewno dostanie kroplowki- Esti- musisz sie trzymac!!!
A ja chyba dostane zawalu. Po raz kolejny mi runal swiat!!!
tragiczne wiadomosci o mojej malej
zaraz dokoncze tylko sie znowu musze wyplakac

reklama
Do góry