reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Co do niekapka, to wymyśliłam, że skoro Tobi jeszcze w ogóle nic innego nie je poza cycem, to może uda się w ogóle butelki nie dawać i teraz jak były te upały - od wczoraj chłodniej - to dawałam mu wodę w niekapku, takim zwykłym z Biedronki i nawet sobie radził i czasem udawało mu sie zassać i parę łyków wypił:tak:
Wczoraj przyszło łóżeczko/kojec - w przyszłym tygodniu wyjeżdżamy. Szukałam specjalnie takiego dwupoziomowego, bo Tobi jeszcze się sam nie podnosi, za to żeby jego podnieść z niższego poziomu to trzeba być Pudzianem:rofl2:
MAMTU KOJEC LUNA DELUXE KOLOR BLUE- WYPRZEDAZ @E@ (374948554) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
fajne lozeczko :-) tez chcialam takie ale do domku do spania tylko ze moj J sie uparł ze wszystkie dzieci maja drewniane ze szczebelkami to nasze dziecko tez ma miec, a po urodzeniu jak pokazalam tesciowi takie lozeczko w sklepie to powiedzial ze takie moglismy kupic bo fajniejsze ale juz bylo po ptakch.

Wsystkiego naj dla Tobiego :):-):-)
Biedny ten nasz Oliś...Esti-daj pozniej koniecznie znac co z nim....ale go wirus złapał i nie chce odpuscic...:-:)-:)-(
A Borysek dzis dostal mleko z kaszka zobaczymy jak to dajel bedzie z tym ulewaniem...bo ja juz mam dosc!!!
Noc nawet spoko- spał od 20 do 4 rano. szok, nigdy tak dobrze nie spal...

my zaraz jedziemy do neurologa na konsultacje- zobaczymy co powie ten lekarz? mam stresa i w glowie mi sie kreci- boje sie zebym nie zendlala w szpitalu bo bedzie obciach.
a moj kot zupelnie nie wyczuwa powagi chwili i wariuje po domu- zainstalowal sie w moim plecaczku

Załączniki

• 004.JPG
    004.JPG
    62,8 KB · Wyświetleń: 24
  • 005.JPG
    005.JPG
    52,4 KB · Wyświetleń: 23
  • 006.JPG
    006.JPG
    77 KB · Wyświetleń: 42
Pumi bądż dzielna!Trzymamy kciuki żeby wszystko było w porządku!Ja wierzę szczerze,że Mimisi to zwyczajnie przejdzie!Nie martw się na zapas!

Esti jak Oliś?Lepiej?

najlepsze życzonka dla Tobiego , zdrówka, i uśmiechu na buzi oraz smacznego melczusia mamusi:tak::-D:-D:-D:-D

ja dzisiaj ledwo żyje:-:)-( , oczy mi się zamykają:baffled::baffled: i nie mam siły Kacperka na rękach nosic bo boje się , ze go upuszczę, to pewnie ta pogoda

i pewnie dlatego tak późno w ogóle wyłączyłam kompa:no:

reklama
Do góry