reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ja Kacperka w piątek szczepiłam na jelitówke ...
Unas pożary, nawet jeden w lesie sama zauważylam i dzwoniłam po straż pożarną, boże prosze troszkę tego deszczyku, mówili ze w łódzkim burze dzis ,ale gdzie?? kurde suchooooooo i duchota!mały cały czas mi dziś śpi a jak niespi to marudzi.
Rwie czereśnie na zarobek tzn pomagam bratu szkoda żeby tyle czereśni się zmarnowało!!! tylko problem jest z małym bo jak nie śpi to mam koniec rwania a tak to sobie na jakies ładne buciki zarobie:)

reklama
no watek zamnkniety ready,
dzieki za zyczonka, solenizantka spi, a matka sobie moze browar sciagnac:rofl2:

Pandi, widzialam twoje zdjecia, wlasnie probuje pozbierac szczeke z podlogi bo mi spadla i sie potlukla z wrazenia:nerd:

WSZYSTKIEGO NAJSłODSZEGO DLA NADUSI.SAMYCH RADOSNYCH CHWIL W ZYCIU!!!!!!!!!!!!!!!
Esti i jak tam Oliś się czuje?Biedactwo tak się meczy.
Pandi super strój ,a te zdjęcia wow!!!!!!!!!!!!
Anja super że wątek zamknięty już gotowy.

Ostatnia edycja:
też się cieszę z zamknietego wątku - oj, sie będzie działo...:szok::-D
pam, zaszalałam trochę z tym strojem, bo ja raz na dziesięć lat kupuję, a teraz moda taka, żeby góra i dół były inne:happy:

Weszłam........ale żadnego hasla, linka nic nie było.......to chyba każdy może wejść............czy to jest tak ze moderator wie kto ma dostep i można bez żadnego hasla wejsc..........tak automatycznie:confused:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ DLA PRZEŚLICZNEJ NADUSI! :-D ZDROWO ROŚNIJ! :-)
Biedny Oliś, nie dość, że upał nie do wytrzymania, to jeszcze jelitówka :-( Trzymamy kciuki, żeby szybko wrócił do zdrowia!
Ja muszę się pochwalić :-p, że młoda sama kupę zaczęła robić :-D Koniec czopków! Nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że będę się z kupy cieszyć :-p
Fajny ten Skoczek :-)

Do góry