reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti ciesze sie ze Olisia chorobsko opanowane i poskromione!!!
Pandi stroj extra!olac rozstepy a jakie zdjecia ze szczena laskom opada bo nie ja widze:zawstydzona/y:
Pumi olej stara lampucere -trzebabylo jej powiedziec ze tez powinna siedziec w domu bo jej ciesnienie moze skonczyc!:no:
Agne jaka ulga ciesze sie ze Dusia taki prezencik sprawila mamci:tak:
Dziuba korzystajcie poki pogoda!!!ucaluj moja synowa:-p
Albi no wlasnie jaod pon wracam yh....stres rozstania sie z Kubciem ale 3mam za Ciebie kciuki i bede Cie wspierac!!!:tak:dasz rade jestes rozganozowana i kochana i masz priorytety takze bez obaw!!!;-)

Wszytskiego co naj naj naj dla Natalusi!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

a ja sie pakuje bo zaraz tato przyjedzie i jedziemy....fajnie ze zdazylam Was odwiedzic:-)nie nadrukujcie za duzo bo bede meic malo czasu by Was odwiedzac -jeszcze sie nie logowalam na zamkniety wiec nawet nie wiem gdzie on jest yh:zawstydzona/y:no nic buziaki!!!:-)

reklama
A ja jako że mam rozstępy na brzuch kupiłam sobie coś takiego. Tyle ze zdjęcia nie oddają koloru, w rzeczywistości jest o wiele ładniejszy.

Załączniki

• P6110308.JPG
    P6110308.JPG
    152,5 KB · Wyświetleń: 21
Wszystkiego najlepszego dla Natalki z okazji ukończenia 5 ciu miesięcy od Mikiego i cioci Moniki

Załączniki

• gratulacje.gif
    gratulacje.gif
    54,4 KB · Wyświetleń: 17
Ostatnia edycja:
A u nas już poprawa....jak wczoraj o 15 ostatni raz zwymiotował Oliś to do tej pory już nie.......dzisiaj zrobil 2 kupki ale normalne......................
Tylko nie pokoi mnie temperatura..bo nadal sie utrzymuje..................teraz ma 38:confused:

No to faktycznie jeszcze chyba nie jest z Olisiem dobrze, ale szybko mu przejdzie to sa mocne organizmy... dobrze że nie wymiotuje! a gorączka musi być bo orgasnizm jeszcze walczy z tym dziadostwem, minie:*

reklama
Do góry