reklama
10000000lat dla Nadusi Kochanej damy:-)
Pumi masakra!!!daj facetowi zatesknic czasem to pomaga.....ale masakra-ja jrstrem strasznie zazdrosna i robie awanture i scene bo nie wytrzymuje yh....chodz zadko mnie to spotyka..ale tak to jest jak sie przezylo zdrade ukochanej osoby to pozniej czlowiek wrazliwy moze dlatego czasem przesadzam...
Esti oz kurde:-(ucaluj Olisia ode mnie!!!
wiecej nie pamietam co mialam odp
ja od rana kursowalam po miescie i bylam znow u fryca scielam sie tak samo tylko krocej mam tego boba i grzyweczke na boczek a jutro moj tato przyjezdza i z kubuniem i tesciowa jedziemy do glogowa a tesciu z moim lubym dajada w sobote i ogladamy sale i ustalamy date slubu:-)no Kubcio przez te upaly to malo je tylko by pil yh....Ł ma wolne wiec uciekam do niego buzka!!!;-)
Pumi masakra!!!daj facetowi zatesknic czasem to pomaga.....ale masakra-ja jrstrem strasznie zazdrosna i robie awanture i scene bo nie wytrzymuje yh....chodz zadko mnie to spotyka..ale tak to jest jak sie przezylo zdrade ukochanej osoby to pozniej czlowiek wrazliwy moze dlatego czasem przesadzam...

Esti oz kurde:-(ucaluj Olisia ode mnie!!!
wiecej nie pamietam co mialam odp

sylka_k
mama styczniowa 2008
bidulek twój Olisiek esti, mam nadzieje, ze już jest lepiej.

też jestem ciekawa, czy jakiś elektrolity można tak małemu dziecku podawać
a moze to byc w związku z upałami
wczoraj jak wracaliśmy z bioderek to był taki żar , ze myślałam, ze mi sie dziecko ugotuje
. a jak przyjechaliśmy to od razu usnął i budził sie na jedzenie ale w sumie spał 15 godzin

nawet go nie wykapałam
my po wizycie.
wszystko okej z Kacperkiem dostaliśmy tylko kilka wizyt instruktażowych, żeby nauczyć się niwelować jego upodobanie, bo żadnych nieprawidłowości nie ma( kręczu szyjnego niet i napięcia miesni nieprawidłowego też niet

),
po prostu tak lubi i już
. zresztą juz w brzuszku mi sie tak ładnie układał na jedna stronę i to może by z tego.
Panie doktorki normalnie piały ;-):-):-)i nie mogły go przestać zachwalać jak sie ładne rozwija , a jaki duży i dobrze zbudowany

waży 8400, wzrost 69, główka 43,5, klata 46
:-):-):-):-)
normalnie rośnie jak na drożdżach. jedynie przystopował z wagą . przez miesiąc przybrał 500
Albi możesz mi to jakoś przeliczy. pliiiiiiiiiz ty się znasz

ale ile się naoglądałam:-(, to normalnie serce mnie do teraz boli :-
-(jakie dzieci mają upośledzenia, normalnie płakać mi się chciało:-(, nie mogłabym tam pracować jestem zbyt wrażliwa

też jestem ciekawa, czy jakiś elektrolity można tak małemu dziecku podawać
a moze to byc w związku z upałami
wczoraj jak wracaliśmy z bioderek to był taki żar , ze myślałam, ze mi sie dziecko ugotuje

nawet go nie wykapałam

my po wizycie.
wszystko okej z Kacperkiem dostaliśmy tylko kilka wizyt instruktażowych, żeby nauczyć się niwelować jego upodobanie, bo żadnych nieprawidłowości nie ma( kręczu szyjnego niet i napięcia miesni nieprawidłowego też niet

po prostu tak lubi i już

Panie doktorki normalnie piały ;-):-):-)i nie mogły go przestać zachwalać jak sie ładne rozwija , a jaki duży i dobrze zbudowany

waży 8400, wzrost 69, główka 43,5, klata 46

normalnie rośnie jak na drożdżach. jedynie przystopował z wagą . przez miesiąc przybrał 500
Albi możesz mi to jakoś przeliczy. pliiiiiiiiiz ty się znasz

ale ile się naoglądałam:-(, to normalnie serce mnie do teraz boli :-
G
goscinnie
Gość
Waga miedzy 75-90 centylem
Wzrost 75-90 centyl
Głowa 50-75 centylem
Wszystko pieknie
Wzrost 75-90 centyl
Głowa 50-75 centylem
Wszystko pieknie

G
goscinnie
Gość
Estera dawaj koniecznie znać co tam u Olisia.
e-stera
Fan(ka)
Już w domciu...
Oli już nie wymiotuje i nie ma biegunki jak na razie...........zjadł juz 2 razy po 50 ml mleczka z marchewką i nie zwrócił.Bylismy u lekarza...nie jest odwodniony i nie jest źle..to jednak jelitówka:-(.Mamy Smectę 3 razy dziennie po 1/3 saszetki, mamy podawać z Hiipa ten specjalny sok marchwiowy.on zawiera potas, sód więc już Gastrolitu nie trzeba
A teraz miałm telefon od teściowej ,że szwagier jest w szpitalu..........tak jelitówka go rozwaliła....a Kamil był u nas w sobotę wieczorem wiec już wiadomo skad podlapal..my zdrowi i rodzina szwagra.synek 3 letni i żona też zdrowi.
Oli już nie wymiotuje i nie ma biegunki jak na razie...........zjadł juz 2 razy po 50 ml mleczka z marchewką i nie zwrócił.Bylismy u lekarza...nie jest odwodniony i nie jest źle..to jednak jelitówka:-(.Mamy Smectę 3 razy dziennie po 1/3 saszetki, mamy podawać z Hiipa ten specjalny sok marchwiowy.on zawiera potas, sód więc już Gastrolitu nie trzeba
A teraz miałm telefon od teściowej ,że szwagier jest w szpitalu..........tak jelitówka go rozwaliła....a Kamil był u nas w sobotę wieczorem wiec już wiadomo skad podlapal..my zdrowi i rodzina szwagra.synek 3 letni i żona też zdrowi.
G
goscinnie
Gość
To powiem ci kupcie sobie aviomarin bo was tez moze dorwac to gowno.
e-stera
Fan(ka)
Jak od soboty nie dorwało to nie dorwie....ja czuję sie super

G
goscinnie
Gość
wg ulotki jaką mam to czas inkubacji jest od 2 do 7 dni.
reklama
esti, tak mi szkoda Olisia:-( wymęczy się biedak
sylka, dobrze, że Kacperek tak świetnie się rozwija
Tobi dziś wrócił do etapu puszczania bąbelków, ale tak mało spał w ciągu dnia - pewnie z gorąca, że teraz biedaczek nie może zasnąć na wieczorną drzemkę, tylko krzyczy ze zmęczenia
A ja oddałam strój i kupiłam nowy, można było dobrać wielkość i rodzaj biustonosza i majtek osobno, a gratis dodatkowe majtki, no to mam dwie wersje
sylka, dobrze, że Kacperek tak świetnie się rozwija

Tobi dziś wrócił do etapu puszczania bąbelków, ale tak mało spał w ciągu dnia - pewnie z gorąca, że teraz biedaczek nie może zasnąć na wieczorną drzemkę, tylko krzyczy ze zmęczenia

A ja oddałam strój i kupiłam nowy, można było dobrać wielkość i rodzaj biustonosza i majtek osobno, a gratis dodatkowe majtki, no to mam dwie wersje
Załączniki