reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hej dziewczynki :)
na poczatku- spoznione zyczonka dla oskarka na 5 miesiaczek i dla nadusi od nicolki i jej mamusi :tak:duzo duzo zdrowka i sloneczka :laugh2::-D

esti mamy nadzieje, ze olis juz dobrze sie czuje :)
pandi super stroj :tak:ja tez szukam ale sie nie moge odwazyc na zaden bo mam rozstepy po bokach:baffled:
szczypawko sliczna sukieneczka, bedziesz slicznie wygladac:happy:
a my dzis probowalismy pierwszy raz dac nicolce pic soczek z butelki,soczek slodki jablkowy ale krzywila sie jakby cytryne jadla:confused: w rezultacie wiecej wyplula niz wypila, ale smiechu bylo co niemiara:tak::-):laugh2::rofl2:nie ma to jak cycus mamusi hi hi;-)

reklama
Esti- zdrowka dla malego.
Sylka- gratuluje- okaz zdrowia z twojego malego:tak:
A u nas 43 stopnie jest obecnie. Bylam w parku rano- coraz wiecej mlodych mam sie ujawnia i nie jestem w stanie zapamietac wszystkich imion mam i ich pociech. Dominuja Wiktorie, Olivie i Julie.
Potem podeszlam na chwile do spozywczaka i doczepila sie jakas stara amerykanska lampucera i zaczela widowisko robic ze na taki gorac z mala wychodze zamiast w domu siedziec. Ojj zebym to ja jedna dzis tylko wyszla, a przeciez w parku bylo duzo mam z malymi dziecmi.
Jak jest zimno to amerykanie pozdrawiaja sie keep warm, a dzis uslyszalam wersje letnia:stay cool:-D

Agnie a gdzie ty sie ostatnio podziewasz. Zawsze bywałas codziennie az nagle znikasz i sie pojawiasz czasem. Ciekawe jak to bedzie jak ja juz od czwartku (19)pojde do pracy, jak czesto bede tu zagladac.

Albi dasz radę a jakie masz godziny pracy??????????????????/
Ja pracuję od 7-15 czasem 16 .Po powrocie wiadomo pranie, sprzątanie no i oczywiście synuś.Ale wieczorkiem zawsze znajduje czas aby do Was wpaść chociaż na chwilkę.

Najslodsze stopeczki jakie widzialam i zabawa z balonikiem. Balonik wiekszy od niej ale ma fun:laugh2:

Załączniki

• 041.JPG
    041.JPG
    96,3 KB · Wyświetleń: 20
  • 040.JPG
    040.JPG
    77,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 043.JPG
    043.JPG
    113,2 KB · Wyświetleń: 44
  • 044.JPG
    044.JPG
    101,7 KB · Wyświetleń: 24
reklama
witajcie Kochane,
wakacje pełną parą, wczoraj byliśmy cały dzień na diałce na Kszubach, dziś natomiast załatwiamy jak najwięcej rzeczy związanych ze śłubem, rozwieziemy resztę zaproszeń po rodzinie i zamówimy obrączki, poszukamy fotografa i takie tam...
doczytałam Was sumiennie...
biedny Olisiek, pewnie się wymęczyl przez tą jelitówkę...
pumi, no wiesz, faceci - takie duże dzieci, czasem ma się wrażenie że ma się dwójkę...

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA NATALKI z okazji ukończenia 5.miesiąca!!!!!

Do góry