reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

O cholender Esti- a ja myslalam ze to takie zwykle wymioty a tu jelitowka:no: . ostatnio jak P zabawial D balonikiem to tak sie smiala ze zygnela cala zawartoscia zoladka na cala twarz- nawet oczy sobie biadactwo zalalo. Teraz zaczne bbardziej obserwowac bo soe troche przestraszylam. A jak byla szczepiona na rota to tez moze zlapac wirusa?
Wogole to ubaralam ja na spacer, dalam cyca przed wyjsciem i padla:-p No coz poczekam az sie obudzi i najwyzej zrobimy rundke wokol domu i na tym bedzie koniec naszych dzisiejszych wedrowek.
Ostatnio wspolczulam Basi a chwalilam P jaki to on dojrzaly 33 latek jest - i masz babo placek- moj stary zauroczyl sie w sasiadce. Juz kiedys mi sie pytal czy ja znam bo mieszka 2 domy od nas? Ale nie przyszlo mi do glowy ze on sie w niej zauroczyl. Na poprawinach jak byl w niedziele to ona tez byla z mezem i cala impreze ze soba gadali a potem P podrzucili pod dom. I teraz nie ma dnia zeby P cos na temat Zuzi nie gadal- no do chorery a ja to co???? spowszednialam mu juz??? a dopiero co przez 5 lat do mnie do polski wydzwanial ze nie moze beze mnie zyc i nawet bilet kurierem do domu dostarczyl zebym tylko do niego przyleciala a tu jakas lafirynda z sasiedztwa mi odbiera honory:-D:wściekła/y:

100 lat dla Nadusi

reklama
Pumi pewnie, ze moze bo one są szczepione na tej najgroźniejsze i najczesciej występujące szczepy. Tylko, ze przypadki zachorowan dzieci po podaniu rota jest ok 3%.

a ha- dzieki Albi. W kazdym razie po tamtym mega zyganku wiecej (oprocz ulewania) nie bylo. Obserwowac bede. A co do podawania wody- ja chetnie bym malej podala w takie upaly ale mam problem- nie umie pic z butelki. Zakupilam wszelkie dostepne modele i ksztalty butelek i smoczkow i nic z tego:-(. Lyzeczka tez jej probowalam wode podawac.:no: A przeciez kiedys pila plantex jak miala miesiac - co zapomniala jak sie to robi?

Biedny Oliś...Esti- uściskaj go od nas....A moze ta goraczka jest wynikiem wczorajszych wymiotow i tych upałów. Ale najlepiej jedz do lekarza, nie ma zartów...Biedne te dzieci- jak im cos dolega to nam nie maja jak powiedziec co sie dzieje

ja po obiadku- makaron z sosem brokułowym i brokuły- mniam a Borysek po deserku- jabłuszkowym. za godzinke idziemy na druga czesc spacerku....bo w domu nie moge juz usiedzec

my jestesmy na obiedniej przerwie w domku, zaraz spadamy dalej,no tak Pumi Pani Zuzia bedzie musiala zginac smiercia tragiczna:rolleyes: prawda ze kiepsko jezdzis swoim SUV???:-):eek:

ale faceci tak maja, idziemy ulica Lukasz sie patrzy na jakas lale , dostaje strzala mowi,ze sie partzyl na jej buty:-D ja mowi, jasne tylko na pupe, on na to z,e sie na jej tylek nie partzyl bo miala zasloniety torba:baffled::growl:

reklama
Ja też nie wiem .na 17:30 do lekarza jeszcze raz jedziemy.............nie chcę się ciągać po nocy po pogotowiu i chcę uniknąć szpitala.....cech odwodnienia nie ma............ale co zje to zwraca.....wody nie zwraca.
Zaraz idę po marchewkę specjalną Hippa do apteki i wymieszam mu to z mlekiem poł na pół............tak w szpitalach robią

Do góry