reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
do dziewczyn po c/c czy was czasmi tez ciagnie delikatnie blizna? niby moja wyglada oki ale czasmi delikatnie ciagnie jak np podnosze rece, czy nagle sie podnosze, albo nosze dlugo mala:confused:
Nawet do roku czasu tak moze ciagnąc wewnątrz. Mnie przed deszczem albo jak sie zmienia cisnienie to ciągnie, ze hoho a czasem swedzi wewnatrz. Lekarz powiedział, ze to normalka. Moja kolezanka w sierpniu bedzie rok po cc i dalej ją swedzi i ciagnie.

Jesssuuu co za paranoja, coraz wiecej talkich kobiet sie pojawia na tym swiecie...To jest debilizm, szkoda gadac....
Esti- a jakie sa objawy odwodnienia???
Anja- mnie tez jeszcze ciagnie, boli i z prawej strony mam nabrzmiała ta rane...
My po pierwszej czesci spacerku. Teraz mały zasnał przy flaszce. Ciekawe ile pokima....A ja mam lenia, nic mi sie nie chce....najchetniej pierdalnelbym to wszystko w chacie i posiedzialal z nogami do gory...
Poza tym wkurzylam sie na ZUS. cHca mnie skontrolowac, tzn tą moja pożal sie Boże działalnosc gospodarczą...Jak maja wyplacic pare groszy to sprawdza nawet czy mam gacie czyste(wszystkich traktują jak potencjalnych złodziei) a jak ja mam placic to kurde z dokladnoscia co do sekundy...

reklama
Pumi, wiem o czym mowisz latem w stanach jest niedowytzrzymania, plus zabujcza wilgotnosc, w polsce moze dla ludzi jest goraco 25C heheh ale jest sucho ciezko wytlumaczyc jak kts tego nie doswiadczyla, co to znaczy 40C i 100%wilgotnosciPIEKLO wiec wspolczuje ci:no::no::no::no:[/quote]

no wlasnie Anja- katastorfa. Zaraz wychodzimy na spacerek bo jest po 7 rano a juz jest 29 stopni. Potem nie wychyle nawet nosa za drzwi- znowu caly dzien w domu spedzimy. Na plaze dzis juz nie pojade bo mam poparzona skore i piecze na sloncu. A wczoraj jechalam wozkiem za blisko wody i fala mi podmyla podwozie:-D, zalalo kosz pod wozkiem a w koszu torba na pieluchy i moj plecaczek z portfelem, dokumentami i telefonem. Suszylam na sloncu potem:laugh2:. A wozek sie na razie nie nadaje do wyjscia bo oblepiony warstwa piasku. Wezme dzis rano pliko na spacer. Potem was doczytam bo bede miec duuuzo czasu

Do góry