reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi charakterek to ma ten Twój szwagierek, nie dość że u Was mieszka i Ty mu przy okazji tez gotujesz, to jeszcze fochy ma jak baba, ale wdzięczność.........:no:.
Zagoń go to pomocy w czynnościach domowych, zacznij zrzędzić przy nim i narzekać, to może będzie miał dosyć i zwieje od Was.Trzeba sposobem go wykurzyć:rofl2::happy2::-D

reklama
Juz po:-)wszystko super ale wypilam za malo wody przed USG bylo slabo widac, wiec bez zdjecia, ale dzidzia duza cala i zdrowa, pomiary w noeie, szyjka ok, no i delikatnie zasugerowal plec piekna:tak::tak::tak::tak:ale mamy sie nie nastawiac bo ptak moze jeszcze wyrosnac:szok:
Jestem taka szczesliwa!

Widzisz Anja, wszystko dobrze, po co się tak na zapas zamartwiać było?Gratulacje , córeczka, jak cudnie:-D:-).Mamy 3:3:happy:A nie wiedziałam o tym, że przed USG trzeba pić dużo wody, lekarz Ci radził?

Tak pecherz usi byc na maxa napelniony, trudno jak sie zsikam nastepnym razem na fotel:-Djak pecherz jest pelny to lepiej widac dziecko, lepiej sie mierzy no i plec:-D widoczna,powiedzial, ze ziewczynke bo rzeczywiscie "ptoka ni bylo widoc!"
Takze nastepym razem 1.5Lwody!

Anja gratulacje!!!!ciszę się ,ze wszystko w porządku:-):-):-):-)
Pumi ja a jak jestem obrażona lub z jakiegoś powodu nie rozmawiamy z mężem to nie gotuje ani, nie sprzątam, nawet bardziej bałaganię, żeby zobaczył jak to jest. A na dodatek umawiam się z kolegami żeby go jeszcze bardziej wk...wić.:-):-)

Supcio Anja
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif

Sylka -ja tez stosowalam twoje metody jak bylismy sami. teraz sie jakos wstydze przy szwagrze.
a dzis sa urodziny meza mojej kolezanki i wlasnie nas zapraszali-ale im podziekowalam ze mamy niemcy w malzenstwie. a Ewcia mowi ze kiedys sie musimy wreszcie pogodzic. a ja ze owszem ale ja tym razem pierwsza reki nie wyciagne bo ja nic nie zrobilam. Cos mi sie wydaje ze oni chca zadzwonic do meza podstepem i wyciagnac nas na przyjecie urodzinowe zebysmy sie wreszcie jakos pogodzili. ciekawe czy moje podejrzenia sa sluszne?

Pumi,pamiętaj co wywalczysz teraz kiedyś odbierzesz z nawiązką. tak po prostu nie można się zachowywać. A zachowanie twojego męża jest bardzo typowe. Jak mężczyzna ma już sojusznika w swej grze to sytuacja trochę sie przeciąga. ale bądź twarda i nieustępliwa a tak naprawdę to:
olej szwagra. nie z nim tworzysz rodzinę.
a jak twój maż będzie chciał iść na przyjęcie to powiedz ,żeby poszedł sam.
U mnie zawsze to działa, chociaż zdarza sie to naprawdę rzadko, ale jest mu wstyd przed znajomymi i chce sie pogodzić bo głupio by wyszło jakbyśmy nie poszli jak się już umówił, bo sam to na pewno by nie poszedł.;-)
jejku ale dobrze dziewczynom które wiedzą co im sie urodzi, ja muszę czekać jeszcze prawie cały miesiąc:-(

reklama
Do góry