reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej!
Takie fajne temaciki pozaczynane a ja tymczasem wyjeżdżam. I to jedyny powód dla którego wolałabym zostać w domu. Bo cieszę się jak dzika świnia, że wreszcie z miasta wyjedziemy: witajcie Mazury i morze! :-DDo rodzinki jedziemy i wrócimy jak nam się znudzi albo urlop skończy - tzn przed 28mym.
Buziaki dla wszystkich styczniówek, zwłaszcza nowych - żeby dobrze im się z nami czekało.:cool:
Tymczasem, papa:rofl2:, do przeczytania po powrocie.

reklama
justice25 gratulations!!!:-):-):-)
dzidzia-
czekamy na info
aOla ja będąc na zakupach w rezerwedzie chciałam kupić piękne skarpetki z abs dla maleństwa. Były całkiem nie drogie, bo kosztowały 4.99 a w necie około 10PLN.Ale znowu mnie mężulek wyciągnął ze sklepu.
A kurczaczek Pumi o 22.30 to jeszcze nie jest tak późno. Ja wczoraj jadłam o tej porze placki po węgiersku. Kurczaczka zjadłabym teraz, hm w sezamie nigdy nie jadłam ale ja lubię eksperymenty kulinarne. :tak::tak:
Oprócz jednego . Kiedyś robiłam zrazy po chłopsku. Wyglądało to tak: mięsko rozbite i zrolowane z jakimś farszem. Nie było by tak źle ale w farszu wg przepisu były rodzynki. Osobiście w cieście bardzo lubię, ale nie w połączeniu z mięskiem.:no::no:
Ania S jak my doczekamy te kilka tygodni?:-:)-(

Justice ale super!!Bedziesz miała coreczke. Ale Ci zazdroszcze.
kurcze tyle dni jeszcze niepewnosci a ja marze o coreczce. Prawde mowiac najwazniejsze zeby była dzidzia zdrowa ale jakos tak podswiadomie marze o Agatce:-D
Jak sie urodzi Borys to tez dobrze.
Pandorax ale Ci dobrze- jedziesz na mazury. Pieknie. Wypocznij i nabierz sił na poród w styczniu:-)

Dziękuje Wam wszystkim za gratulacje i w ogóle :-) jerszcze nie ochłonęłam, obdzwoniłam juz wszystkich "zyczlliwych" żeby podzielić się ta wspaniałą nowiną:-)
Mąż się ze mnie śmieje, bo za nim chodze i non stop sie pytam czy się cieszy...
Widze, że na naszej liście styczniowych mam i tak wygrywaja "siusiaki:-)" , jak na razie 2:3 ale sądzę że i tak więcej będzie dziewczynek, czego sobie i Wam z całego serduszka życzę:-) no i żeby zdrowiutkie były

czesc dziewczynki,
dziekuje Wam, ze sie tak o mnie troszczycie... ja dopiero wrocilam, od 8 rano:wściekła/y: ledwo co wysiedzialam w kolejce, oczywiscie zaplatalo sie duzo starych dewotek... ale coz.... lekarz powiedzial, ze oki, dal mi jeszcze masc od uszka,
bo mnie boli troszke... ale naszczescie juz oki:-) Pumi mimo wszystko masz super meza, bo D na Jego miejscu w zyciu by nie pojechal... chyba, ze sie myle.... Justie bardzo Ci gratuluje, a pandorax zycze udanych wakacji.....

jestem wykonczona po siedzeniu w tej kolejece.... eh....

Hejka,
A ja sie dzis dowiedziałam,że moja kupela ze studiow tez spodziewa sie bejbiatka. Termin ma na 29 lutego:-D
Ale jaja,
Wracam do pracy
do zobaczenia pozniej

Justice -wielka buzka!!!
olbrzymie gratulacje!!!!!!
ale supcio ze dziewczynka. Troche zazdroszcze
114.gif

Pandorax-wypoczywaj i tesknij za nami!
Anja-co ci powiedziec zeby cie troszke uspokoic? zadreczysz sie a zupelnie niepotrzebnie bo dzidzia ma sie napewno dobrze.
ja nadal na sciezce wojennej z P.
502.gif
i szwagier tez ma muchy w nosie. ja mam tego dosc-we wlasnym domu sie nie mozna wyluzowac bo sie krolewiczowie obrazaja.

reklama
W Ameryce jest takie prawo,ze jak kobieta zamorduje kogos w czasie PMS lub w ciazy nie idzie do ciupy:-):-):-)(zwala wine hormony-jest traktowana jak psychicznie chora hihihi)wiec luzik Pumi, postrzelaj sobie, broni w NYC pewnie nie brakuje:-D

Do góry