reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dobra Anja-zastrzele obu-ale jak cos to bedziesz miala wspoludzial za podrzeganie hihihih
044.gif

reklama
Spoko najwyzej dostaniesz 500 lat! Pociesze cie ,ze w Amerykanskich wiezienia jest NA PEWNO internet, takze bedziemy chatowac:-D

To bylo do przewidzenia Pumi, to wasze pierwsze dziecko, zly moment na gosi(oproczTwoich rodzicow) emocje szaleja, gdybys byla w ciazy po raz piaty to nawet jakby przyjechalo 10 osob to bys miala to gdzies, a tak tylko niepotrzebny stres:no:

Patologiczny optymizm:-) inaczej w zyciu nie da rady.OK spadam do domu ide sie troche przespac i do gina;-)3majcie za nas kciuki moze zobacze co tam miedzy nogami sie kryje.pa

powodzenia na badaniu-ale ci fajowo ze juz bedziesz wiedziec!
co sie kryje u ciebie miedzy nogami to ja ci powiem bez badan-ale ciekawsze co sie kryje w twoim brzuszku?

Anja78 3mam kciuki
ja musialam przedtem zwolnic komputer tacie i sie polozylam- zasnelam a teraz sie obudzialam.... nowonarodzona:-D Moja Mamusia ma dzis urodzinki...:-D
Pumi wspolczuje tego szwagra.... ja jak byl moj kuzyn to ku^^^cy dostawalam.... wogole wyobraz sobie, ze jak on bylz dziewczyna to polowa rzezcy u D sie popsula- bo u niego spali... wiesz cos popsuli i jeszcze mieli do nas pretensje, ze nie dziala... poza tym ka[ali sie normalnie z 4 razy dziennie, za kazdym razem jak wracalismy z powietrza- ja tam jak u nich bylam nigdy nie widzialam, zeby moj kuzyn sie tak co chwile myl..... no i junkres zepsuli- smailismy sie z d, ze chyba za czesto byl uzywany:-D takze Ci wspolczuje......
a mam pytanie jak zrobilas, ze pod Twoja nazwa jest Twoje zdjecie??
zarz mykam po prezencik dla mamusi:-) jak zywkle wszystko na ostatnio chwile

Dziewuszki miłego popoludnia.
Mnie dzis meżul zabiera na Harrego Pottera a wczesniej na obiad.
Kurna nie wiem co mu sie stało. Chyba dzien dobroci dla ciezarnych.
Trzymajcie sie laseczki. Moze jutro umieszcze zdjecie.
Przygotujcie sie na porazenie brzydotą....:-D

Pppapappa

reklama
Hej kobitki, Justice gratulacje córeczki:-D, też bym już chciała wiedzieć, ale muszę czekać do 28 sierpnia :-(.
Jak tam po wizycie u ginka Anja?Wszystko ok?dowiedziałaś się kto zamieszkuje Twój brzusio?
Dzidzia dobrze,że w końcu jesteś zdrowa:tak:.Kuzynek to chyba niezłe ziółko albo dziewczyna go psuje........
Pumi ja wczoraj miałam o 23 zachciewajkę na grejfruta, ale już były sklepy pozamykane wiec nic z tego, ale dzisiaj sobie odbiłam i pochłonęłam 2.

A my w piątek rano też jedziemy na Mazury na 3 dni, z moją przyjaciółką i jej chłopakiem,będzie super, już nie mogę się doczekać tego wyjazdu.A jutro nad wodę do Czarnej, oby pogoda była jutro lepsza niż dzisiaj, bo dzisiaj to caly dzień pochmurno i chłodno

Do góry