reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc dziewczynki
zgadzam sie z Esti:-) na pewne rzeczy nie mamy wplywu....

co z moim zdrowiem... jes t fatalnie ledwo co siedze przy kompie, bo to co mi spuchnelo- czyli prawy policzek i po d prawym uchem boli jak cholera....
nie zycze nawet najwiekszemu wrogowi... cala noc nie spalam, jeczalam z bolu... czekam az antybiotyk zacznie dzialac

D po raz kolejny mnie wczoraj zawiodl.... mam juz dosc.... ale staram sie nie myslec bo od razu placze a Dzidzia musi miec spokoj, pewnie i tak juz cierpi z powodu tej choroby..... nie moge jesc bo kazde mielenie konczy sie okropnym bolem..... masakra... jem na sile chociaz boli, bo ta Kruszynka zaslugje na wiele wyrzeczen....

reklama
Ja mam paskudny katar, zawsze mam latem bo jak sie robi goraca na maxa klimatyzacja w samochodzie i oto skutki, zimno, goraco a zatoki mam wrazliwe, no i taka zasmarkana chodze, nawet kropli do nosa nie mozna w ciazy:no:

Anja- nie mozna brac leków ale sól morska w sprayu sobie kup.
Naprawde pomaga i co najwazniejsze mozna to stosowac w ciazy.
Wracaj szybciutko do zdrówka

menfra esti ma rację. Tak nie można myśleć.:wściekła/y::wściekła/y:
Ja dowiedziałam sie o ciąży w 8 tygodniu. :unsure:
A w między czasie wydarzyło sie mnóstwo rzeczy, a najgorsze to , że spowodowałam wypadek.:no: Jak zobaczyłam że w tamtym samochodzie jest dziecko to nogi mi sie ugięły pode mną. Boże co ja przeżyłam to moje. I co, nie myślę. bo ból psychiczny jest gorszy od bólu fizycznego.
Wyłączając oczywiście ból zęba-dzidzia bardzo ci współczuje.

Anja są lampy naświetlające na zatoki, może tego spróbuj. Mój szanowny miał odwieczny problem z zatokami i od zeszłego roku (po tej kuracji) jak ręką odjął. A gdzieś wyczytałam, że kobiety w ciąży mają uczucie zatkanego nosa :-) (coś podobnego do zatok) - ja chyba nawet sobie to wkręciłam... :rolleyes2:
Ciekawe jak Pumi po fryzjerze?

no tez jestem ciekawa jak tam Pumi :-)

to nie bol zeba tylko slinianek... poszlo mi w dodatku teraz na ucho... troszke pospalam i jest troche lepiej, ale z jedzeniem krucho bo nie moge ruszac buzia, bo to konczy sie okropnym bolem.... cala ta bolwa- opuchlizna tak mnie boli....
dlatego Dziewczynki jak jest upal nie pijcie zimnej wody, tzn. z lodowki bo takie sa tego skutki!!!!!

reklama
a codo kataru Anja to ponoc jest normalne w ciazy, cos sie dzieje z sluzowkami , mozna tez krwawaic z nosa... ja tak mam tzn. czesto jak smarkam to mnie puszcza- a nigdy wczesniej nie lala mi sie krew z nosa

Do góry