reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a zatoki to kojarza mi sie z tym, ze wiecznie chorowalam pare ;lat temu, normalnie co chwile.... pojechalam do laryngologa i sie okazalo, ze oprocza zatok mam wrodzona wade, tzn. krzywa przegrode nosowa, przez to mam niedostleniony organizm itp... i przez to takczesto choruje, a dym z papierosow mnie zabija- chociaz palilam;-)

mialam miec operacje, ale dla mnie wazniejsza byla szkola... wiem, ze mialam zaszczyki Pandonina- czy jakos tak- uodparniajace i zazywalam przez pare tygodni esberitox- polecam bo jak reka odjal....

reklama
Witam was dziewczynki. Anja kuruj sie kuruj aTy dzidzia lez i wracaj do zdrowia. Aja mam dzis paskudny dzien od rana chce mi sie ryczec i wszystko mnie wnerwia, a na dodatek moja rodzina jest psychiczna. wiedza ze nie wolno mnie denerwowac to jeszcze robia to spoecjalnie i coroz cos wymyslaja zeby mnie wk..... ! Zawracaja mi glowe takimi smieciami ze juz nie mam sil tego sluchac:wściekła/y: A najgorsze sa siostry mojej mamy do wszystkiego sie wtracaja i jak cos zlego sie dzieje to odrazu musi byc to moj maz. Dobrze ze jestescie tu moge sie chociaz wyzalic:-(

Mili bidulo... tak to jest, z rodzina wychodzi sie tylko dobrze na zdjeciu....
ja olewam wszytskich od dzis, ktorzy wplywaja zle na moje samopoczucie... ciezko wykonac ale nieoddzywalam sie do D to juz wysyla smy i dzwoni- ignorancja super sposob....
na twoim miejscu powiedzialabym im co mysle....

a teraz musze narazie zmykac

odezwe sie pozniej
buziaki

Esti - obawiasz się rozmiaru D? a ja chciałabym przy nim pozostać;-), ale się nie zanosi, chociaż cała gruba nie jestem, normalnie noszę 38. Ale ta ciąża najpierw mi piersi powiększyła, dopiero teraz zabiera się za brzuszek:tak:
Anja, zazdroszczę tych podróży o których wspomniałaś w skrócie. Ja kiedyś też więcej podróżowałam, ale jak się zaczęła regularna praca, kredyty itp to się skończyło. Może kiedyś jeszcze...
Dzidzia, współczuję bólu: tego fizycznego i psychicznego. Mnie jakoś ciąża uodparnia, mniej się przejmuję, bo wiem że mogę zaszkodzić maleństwu. Staraj się dystansować... i jedz płynne.:confused2:
Ależ macie apetyty! ja chyba jeszcze nie tak bardzo. Zawsze jadłam regularnie, co ok 3h, bo miałam kłopoty żołądkowe, więc nic się nie zmieniło. Ale jak czytam o Waszych propozycjach kulinarnych to tez nabieram apetytu na te pyszności.:happy2:

Obzarlam sie kabanosow jak swinka:blink:ide jutro na slub do kolezanki, nastepny w pazdzierniku to juz bede niezla dynia,zaloze welurkowy dresik i kapelusz do dodania elegancji:-D

u mnie od rana zbiera sie na deszcz i burze i nic!! meczy mnie to...
wogole chcilaabym juz jutra, bo mam nadzieje, ze bedzie lepiej;-)

jestem glodna ale naprawde dziewczynki nie dam rady buzi otworzyc.... ledwo co mowie....

nudze sie strasznie... marze o Malenstwu i styczniu... jak juz bede mogla Je przytulic i wycalowac, nakarmic i przebrac...

cos sie dzis Pumi nie oddzywa....

Anja ale masz fajnie , najesz sie pysznosci:-) kabanosy tez chetnie bym zjadla- ale jakby ktos za mnie je przezol, czekaja na mnie w loedoweczce, bo tez mialam ostatnio na nie smaka....

dzis Tatus robi mi pstraga na obiad- jakos bede go mulic jezorem:-D ale uwielbiam ryby..... mam nadzieje, ze Dzidzius sie ucieszy....;-)

Hej hej. Ale mam dzis parszywy humor. Od rana do dupy pogoda- najpierw duszno, nie było czym oddychac, pozniej lało jak diabli a teraz znowu sie zbiera na jaąś burzę....
A mił byc grill....Juz marzyłam o piersiach z kurczaka z grillunniaa...Mniam
Tak miało byc pieknie
A jeszcze mnie wszyscy dookoła wkurzają, myślą ze bede na kazde pierdnięcie....
Wydaje im sie, że mozna mnie wykorzstywac na wszystkie mozliwe sposoby.
Bo Asia przed ciaza była miła sympatyczna, nikomu pomocy nie odmówiła. Teraz też nie potrafię ale już się wściekam... Bo kurde ile mozna.
A jak odmówiłam dzis siostrze pomocy przy sprzataniu domu to sie oburzyła....
Ja pier.....
Esti- mi cycki tez urosły... ale chciałabym miec chociaz miseczke C. Zawsze nosiłam staniki dla dziewczynek... A teraz niby cos mi tam urosło- chyba bardziej napuchło.
Nie przejmuj się czy urośnie, póxniej opadnie:-)

jestem kochane!
u nas dzis leje od rana. moj szanowny mezulo musial mnie zawiesc na Manhattan do polskiej ambasady bo chcialam zmienic paszport na jego nazwisko. Bo jak bede chciala z dzidzia do polski leciec w odwiedziny to bym miala inne nazwisko niz w paszporcie dziecka bedzie figurowalo.
po drodzie prawie umarlam z glodu i mowie mojemu ze jak w ciagu 15 minut nie znajde sklepu z kiszona kapusta to sie
612.gif
( powiesze). znalazlam-wlasnie wcinam!
biedna menfra-kochanie przynajmniej bedzie pretekst zeby sie upominac o masaz odlezyn. moze jakimis aromatycznymi olejakmi -tak romantycznie.....

Dzidzia-masz przekichane z tym swoim chlopem. chetnie bym go przyslala na przeszkolenie do mojego pod tytulem: jak unikac spiec i przytakiwac dla swietego spokoju ciezarnej kobiecie!
szkoda cie-tak sie biedna przejmujesz.ja tez jestem wyjatkowo wrazliwa w ciazy.
wczoraj mi moja fryzjerka opowiadala jak jej 8 miesieczny synek pelza na tylku, i jak znajdzie oparcie np sciane to uczy sie siadac-ona sie z tego chichrala a ja zaczelam ryczec-sama nie wiem czemu. Az mnie Renia przytulala ze w ciazy to normalne ze sie ryczy z byle powodu.

reklama
Asia - co do cycek to moje zawsze byly wspierane biustonoszami push-up bo nie bylo sie czym chwalic a teraz urosly ze 2 rozmiary. cudownie miec takie bimboly hihih-a moj tylko zerka ukradkiem i minka mu sie cieszy

Do góry