reklama
Pumi już po wizycie u fryzjera?Ja też bym coś zrobiła z włosami, najchętniej ścięła, ale postanowiłam że w ciąży będę hodować, bo i tak am króciusieńkie, chociaż czasem mnie korci, ale na rzaie trzymam się swego postanowienia.Może wybiorę się jutro na praktyki to sobie zrobię masaż twarzy i nałożę algi, relaksik się przyda po dzisiejszym dniu
nie pamietam czy wam wspominalam jak pieknie byc w ciazy?
wczoraj zjadlam caly sloik kiszonych ogorkow, a potem talerz platkow sniadaniowych z mlekiem, a potem truskawkowa kaszke dla dzieci, potem 2 kanapki z wedlina, potem palczeki serowe, potem olbrzymi kawal torta lodowego..... i tak moglabym wymieniac i wymieniac..... czyz to nie brzmi apetycznie?
moj maz sie nie moze nadziwic ze ja nie dostalam skretu kiszek po takich mieszankach
wczoraj zjadlam caly sloik kiszonych ogorkow, a potem talerz platkow sniadaniowych z mlekiem, a potem truskawkowa kaszke dla dzieci, potem 2 kanapki z wedlina, potem palczeki serowe, potem olbrzymi kawal torta lodowego..... i tak moglabym wymieniac i wymieniac..... czyz to nie brzmi apetycznie?
moj maz sie nie moze nadziwic ze ja nie dostalam skretu kiszek po takich mieszankach
Anja
uwazaj!!!!! bo jak wpadne w trans to pojade do ciebie odkurzyc! hihih
do fryzjerki ide na 6p.m. czyli 24 polskiego czasu. na razie u mnie dopiero 1 w poludnie. w sumie nie mam duzych odrostow ale jak ma jej nie byc dluzszy czas to wole sie teraz zrobic na bostwo niz potem chodzic z 3 cm odrostem. a do innych nie chodze bo to moja jedyna, najukochansza, sprawdzona fryzjerka a zarazem wspaniala kolezanka;-)
do fryzjerki ide na 6p.m. czyli 24 polskiego czasu. na razie u mnie dopiero 1 w poludnie. w sumie nie mam duzych odrostow ale jak ma jej nie byc dluzszy czas to wole sie teraz zrobic na bostwo niz potem chodzic z 3 cm odrostem. a do innych nie chodze bo to moja jedyna, najukochansza, sprawdzona fryzjerka a zarazem wspaniala kolezanka;-)
Niech będą dzięki tym którzy wymyślili internet i fora, i oczywiście dzięki ciężarówkom które wspierają dobrym słowem. Tak czytam i mam coraz większą ochotę na bigos albo pierogi z kapustą i grzybami. Coś czuje ze przez to leżenie i forum naucze się szybkiego pisania na klawiaturze
No kurde jak tak czytam te wasze opowiastki to normalnie głodna się zrobiłam.
Godzine temu na obiad pochłonęłam ziemniaki ze śmietaną, kotlet i do tego kilo kiszonej kapusty....Mniam...
a teraz... mam ochote na arbuza....
A jeszcze trzeba zastanowic sie nad rozplanowaniem bezsennej nocy- bo tak po pierwsze zapowiadaja burze we Wrocku a ja sie boję jak cholera....po drugie stresuję się rozmową z szefową- ona jest nieobliczalna. Dzieki za radę- jutro nawet zdjecia z usg zabiorę żeby tej małpie udowodnić, że mówie prawdę...
Godzine temu na obiad pochłonęłam ziemniaki ze śmietaną, kotlet i do tego kilo kiszonej kapusty....Mniam...
a teraz... mam ochote na arbuza....
A jeszcze trzeba zastanowic sie nad rozplanowaniem bezsennej nocy- bo tak po pierwsze zapowiadaja burze we Wrocku a ja sie boję jak cholera....po drugie stresuję się rozmową z szefową- ona jest nieobliczalna. Dzieki za radę- jutro nawet zdjecia z usg zabiorę żeby tej małpie udowodnić, że mówie prawdę...
Mój maż też się dziwi na różne moje mieszanki kulinarne, np przed chwila, ogórki kiszone, kanapkaz chrzanem iwędlina, potem z dżemem i arbuz i teraz karmi malinowe i chrupkihe he.Oj, przytyjemy............ale co tam, dla dzidzi muszę jeść jeśli mam ochotę na coś.
A jak się czujesz menfra, troszkę lepiej?Asia ja też pochłaniam przeogromne ilości jedzenia, nawet w nocy wstaję bo mnie ssanie w brzuchu budzi.Teraz mam ochotę na gofry z bitą śmietaną i dżemem trukawkowym, a tak się składa, że wszystkie składniki mam, więc...................chyba zrobię
reklama