reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi odkurza????no wrescie !pewnie niezly syf sie zrobil przezte 12godzin:laugh2::laugh2::laugh2:
Juz myslalam,ze przehulalas 100 na spioszki i dresiki:-)

reklama
Pumi już po wizycie u fryzjera?Ja też bym coś zrobiła z włosami, najchętniej ścięła, ale postanowiłam że w ciąży będę hodować, bo i tak am króciusieńkie, chociaż czasem mnie korci:baffled:, ale na rzaie trzymam się swego postanowienia.Może wybiorę się jutro na praktyki to sobie zrobię masaż twarzy i nałożę algi, relaksik się przyda po dzisiejszym dniu:tak:

nie pamietam czy wam wspominalam jak pieknie byc w ciazy?
xx_ciezarowka.gif

wczoraj zjadlam caly sloik kiszonych ogorkow, a potem talerz platkow sniadaniowych z mlekiem, a potem truskawkowa kaszke dla dzieci, potem 2 kanapki z wedlina, potem palczeki serowe, potem olbrzymi kawal torta lodowego..... i tak moglabym wymieniac i wymieniac..... czyz to nie brzmi apetycznie?
xx_puknij.gif

moj maz sie nie moze nadziwic ze ja nie dostalam skretu kiszek po takich mieszankach

Anja
xx_nienie.gif
uwazaj!!!!! bo jak wpadne w trans to pojade do ciebie odkurzyc! hihih

do fryzjerki ide na 6p.m. czyli 24 polskiego czasu. na razie u mnie dopiero 1 w poludnie. w sumie nie mam duzych odrostow ale jak ma jej nie byc dluzszy czas to wole sie teraz zrobic na bostwo niz potem chodzic z 3 cm odrostem. a do innych nie chodze bo to moja jedyna, najukochansza, sprawdzona fryzjerka a zarazem wspaniala kolezanka;-)

Niech będą dzięki tym którzy wymyślili internet i fora, i oczywiście dzięki ciężarówkom które wspierają dobrym słowem:happy2:. Tak czytam i mam coraz większą ochotę na bigos albo pierogi z kapustą i grzybami. Coś czuje ze przez to leżenie i forum naucze się szybkiego pisania na klawiaturze :tak::tak::tak:

No kurde jak tak czytam te wasze opowiastki to normalnie głodna się zrobiłam.
Godzine temu na obiad pochłonęłam ziemniaki ze śmietaną, kotlet i do tego kilo kiszonej kapusty....Mniam...
a teraz... mam ochote na arbuza....
A jeszcze trzeba zastanowic sie nad rozplanowaniem bezsennej nocy- bo tak po pierwsze zapowiadaja burze we Wrocku a ja sie boję jak cholera....po drugie stresuję się rozmową z szefową- ona jest nieobliczalna. Dzieki za radę- jutro nawet zdjecia z usg zabiorę żeby tej małpie udowodnić, że mówie prawdę...

Mój maż też się dziwi na różne moje mieszanki kulinarne, np przed chwila, ogórki kiszone, kanapkaz chrzanem iwędlina, potem z dżemem i arbuz i teraz karmi malinowe i chrupki:-phe he.Oj, przytyjemy............ale co tam, dla dzidzi muszę jeść jeśli mam ochotę na coś.

A jak się czujesz menfra, troszkę lepiej?Asia ja też pochłaniam przeogromne ilości jedzenia, nawet w nocy wstaję bo mnie ssanie w brzuchu budzi:-D.Teraz mam ochotę na gofry z bitą śmietaną i dżemem trukawkowym, a tak się składa, że wszystkie składniki mam, więc...................chyba zrobię :tak:

A co tam...jak przytyję za dużo to przynajmniej pozniej bede zmobilizowana do cwiczen.
Dziewczyny zatem- jemy...ile chcemy i co chcemy...Czy to w koncu nie jest jedna z nielicznych przyjemnosci w ciązy?:-D

reklama
Do góry