Witam, witam wszystkich po ponad tygodniowej przerwie.
Boże jak sie za wami stęskniłam,:-( ale nie mam siły
siadać przed kompem po 22 jak wracam z pracy. Musze coś wykombinować , żeby wcześniej chodzić do pracy lub krócej pracować.
Może ktoś zna prawne uwarunkowania takich możliwości?:-)
No to zaczynam. Odpisuje:
Momi gratuluję z całego serca.:-):-):-) teraz zacznie ci się najcudowniejszy okres w twoim życiu lub już zaczął
Basienkaw ładny spory brzuszek
, ja się takim nie mogę pochwalić
Paddington, Pingwinek75 witam witam wśród mam styczniowych
. mam nadzieję, że wszystko u was w najlepszym porządku
Myszorka gratulacje,:-):-) ze wszystko jest już okej, najważniejsze to być dobrej myśli, bo ta potrafi czynić cuda. A co do Peg Perego to słyszałam, ze jest to dobra firma , ale mnie interesują duże koła z powodu na las. czy maja takie?
Pumi ja też jestem głodna systematycznie co 2 godziny i muszę wcinać, bo jak nie to mnie strasznie skręca.ale jak na razie znowu chudnę, lekarz powiedział do mojego męża , ze nie ma czym sie martwić i będzie miał szczupłą zonę:-):-):-).
Gratulacje z okazji rocznicy ślubu. Tylko pozazdrościć, to piękny dzień w życiu każdej z nas.:-):-)
Justice25 cieszę się
że cię nie pokąsało, miałaś wielkie szczęście.
Powiedz mężowi, ze teraz ty jesteś najważniejsza podwójnie i dlatego nikt sie nim nie zaopiekował.:-(
Anja78 ja tez jeszcze nie czuję dzidzi bo mi nawet brzuszek centymetr nie wystaje i wszystko jest wewnątrz, więc jak wyskoczy to na pewno coś poczujemy;-)mam nadzieję, że już wszystko dobrze po tej grypie
Dzidzia ty sie tak nie przejmuj bo dzidzia jest ważniejsza, wszystko sie ułoży jak urodzisz lub jeszcze wcześniej;-) Musisz to przetrwać, a najlepiej zbytnio sie nie angażować. To moja teoria, a zrobisz jak chcesz. głowa do góry. Ty uważaj na te antybiotyki, jeśli są tak silne to skonsultuj to z innym lekarzem.
Na razie kończę i wszystkich pozdrawiam:-):-):-)
dzisiaj przeczytanie wszystkiego zajęło mi około godzinkę, ale może mam ciężki dzień.
Papa lecę do pracy, tzn. mężulek mnie zawozi.;-)