reklama
Anja78
matka superstar
Zyje, zyje;-) a to milo,ze oprcz 1 maniaczki sprzatania, mamy druga maniaczke- Esti od przetworow ogorkowych20kg fajnie czemu nie 100kg, potem mozesz robic wysylke internetowa i jeszcze zarobic
Czuje sie lepiej troche zasmarkana, moja mama jest ZBULWERSOWANA,ze jedziemy z Lukim do Wlochona mysli ,ze to jak za dawych czasach bedzie, gdze latalam do Azji, pilam kubel whisky dziennie, latalam po dzungli z plecakiem polujac na weze i jadlam pieczone szczury
Nie kuma ,ze bedzie "easy" spacerki, potem godzinka przerwy na kawe, lody, spacerek, bez szalenstwa, nie bede ryzykowac ciazy, ale wakacje nam sie naleza
Czuje sie lepiej troche zasmarkana, moja mama jest ZBULWERSOWANA,ze jedziemy z Lukim do Wlochona mysli ,ze to jak za dawych czasach bedzie, gdze latalam do Azji, pilam kubel whisky dziennie, latalam po dzungli z plecakiem polujac na weze i jadlam pieczone szczury
Nie kuma ,ze bedzie "easy" spacerki, potem godzinka przerwy na kawe, lody, spacerek, bez szalenstwa, nie bede ryzykowac ciazy, ale wakacje nam sie naleza
dzieki MoMi:-)bo po tyle sprzedaja na gieldzie warzywnej po 20kg nie mniej nie wiecej, cala skrzynke trzeba kupic, a na osiedlu sie nie oplaca, bo 2, 50 kg, a ja place tylko 1zl.uwielbiam ogorki............bede sie obzerac zima
Asia S nie zapomnij tylko zaświadczenia od lekarza ze jestes w ciąży, bo moja kolęzanka nie pokazala szefowej tylko powiedziala i ta ja zwolnila,nie wiem jaka masz szefowa ale lepiej sie zabezpieczyc, tak Ci nic nie bedzie mogla zrobic jak bedziesz miala papierek
Nie maniaczka to może nie,chociaż może trochę..............Ja poprostu uwielbiam gotować i wymyślać przepisy zwłaszcza na ciasta, bo tak wogóle to jednym z moich zawodów jest ciastkarz, ale ja nie lubię jeść ciast tylko je piec, dlatego jestem taka chuda, hi hi hi
Menfra bidulko-zawsze mozna zrobic wycieczke dookola domu, osiedla .......
ciekawe kogo Anja ma na mysli mowiac- maniaczka sprzatania????
ja dzis bylam na zakupach bo moj zaszlal i dal mi 100$ na zapelnienie lodowki.
kupilam miesko i troche smakolykow. gotuje dzis pyszny obiad dla meza i szwagra: mlode ziemniaczki, kalafior z bulka tarta i maselkiem i kotlety z podduszonymi pieczarkami i roztopionym zoltym serem na wierzchu kotletow. maniam mniam -sama bym sobie zjadla takie kaloryczne pysznosci ale niestety moge sie zadowolic tylko kalafiorem.
a ha - mam dzis w planach
bo juz od rana robie porzadki hihih.....
ciekawe kogo Anja ma na mysli mowiac- maniaczka sprzatania????
ja dzis bylam na zakupach bo moj zaszlal i dal mi 100$ na zapelnienie lodowki.
kupilam miesko i troche smakolykow. gotuje dzis pyszny obiad dla meza i szwagra: mlode ziemniaczki, kalafior z bulka tarta i maselkiem i kotlety z podduszonymi pieczarkami i roztopionym zoltym serem na wierzchu kotletow. maniam mniam -sama bym sobie zjadla takie kaloryczne pysznosci ale niestety moge sie zadowolic tylko kalafiorem.
a ha - mam dzis w planach
reklama