reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u nas tez takie upaly jak w polsce.
dzis dzwonila moja fryzjerka ze wyjezdza na caly miesiac na urlop i jak mam ochote to moge wpasc na plotki i pasemka. ide sie wiec dzis zrobic piekna hihih
Anja i Dzidzia-czemu nie piszecie jak sie czujecie? my sie tu martwimy

reklama
Zyje, zyje;-) a to milo,ze oprcz 1 maniaczki sprzatania, mamy druga maniaczke- Esti od przetworow ogorkowych:-D20kg fajnie:szok: czemu nie 100kg, potem mozesz robic wysylke internetowa i jeszcze zarobic:tak:
Czuje sie lepiej troche zasmarkana, moja mama jest ZBULWERSOWANA,ze jedziemy z Lukim do Wloch:baffled:ona mysli ,ze to jak za dawych czasach bedzie, gdze latalam do Azji, pilam kubel whisky dziennie, latalam po dzungli z plecakiem polujac na weze i jadlam pieczone szczury:laugh2:
Nie kuma ,ze bedzie "easy" spacerki, potem godzinka przerwy na kawe, lody, spacerek, bez szalenstwa, nie bede ryzykowac ciazy, ale wakacje nam sie naleza:-p

dzieki MoMi:-)bo po tyle sprzedaja na gieldzie warzywnej po 20kg nie mniej nie wiecej, cala skrzynke trzeba kupic, :-Da na osiedlu sie nie oplaca, bo 2, 50 kg, a ja place tylko 1zl:tak:.uwielbiam ogorki............bede sie obzerac zima:-p

Asia S nie zapomnij tylko zaświadczenia od lekarza ze jestes w ciąży, bo moja kolęzanka nie pokazala szefowej tylko powiedziala i ta ja zwolnila,nie wiem jaka masz szefowa ale lepiej sie zabezpieczyc, tak Ci nic nie bedzie mogla zrobic jak bedziesz miala papierek:tak:

Hmmm, Włochy, wakacje - zazdroszczę :hmm:. Ja mogę pomarzyć o wyjeździe, jak to stwierdził mój ginio na dobry początek 2 tygodnie leżenia w łóżku :-(, "...a miało być tak pięknie, zdjęcia, wywiady...";-)

Nie maniaczka to może nie,chociaż może trochę..............:-D:laugh2:Ja poprostu uwielbiam gotować i wymyślać przepisy zwłaszcza na ciasta, bo tak wogóle to jednym z moich zawodów jest ciastkarz:tak:, ale ja nie lubię jeść ciast tylko je piec, dlatego jestem taka chuda, hi hi hi:-D:-D:-D

A co się stało Menfra,że musisz tyle leżeć? A chociaż w domku czy do szpitala chcą Cię położyć?ie martw się na pewno będzie dobrze, odzywaj się do nas często to będzie Ci raniej znieść te trudne chwile.:tak::happy:

Menfra bidulko-zawsze mozna zrobic wycieczke dookola domu, osiedla .......
004.gif

ciekawe kogo Anja ma na mysli mowiac- maniaczka sprzatania????
ja dzis bylam na zakupach bo moj zaszlal i dal mi 100$ na zapelnienie lodowki.
kupilam miesko i troche smakolykow. gotuje dzis pyszny obiad dla meza i szwagra: mlode ziemniaczki, kalafior z bulka tarta i maselkiem i kotlety z podduszonymi pieczarkami i roztopionym zoltym serem na wierzchu kotletow. maniam mniam -sama bym sobie zjadla takie kaloryczne pysznosci ale niestety moge sie zadowolic tylko kalafiorem.
a ha - mam dzis w planach
xx_odkurzanie.gif
bo juz od rana robie porzadki hihih.....

reklama
Do góry