reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u nas tez takie upaly jak w polsce.
dzis dzwonila moja fryzjerka ze wyjezdza na caly miesiac na urlop i jak mam ochote to moge wpasc na plotki i pasemka. ide sie wiec dzis zrobic piekna hihih
Anja i Dzidzia-czemu nie piszecie jak sie czujecie? my sie tu martwimy

reklama
Zyje, zyje;-) a to milo,ze oprcz 1 maniaczki sprzatania, mamy druga maniaczke- Esti od przetworow ogorkowych:-D20kg fajnie:szok: czemu nie 100kg, potem mozesz robic wysylke internetowa i jeszcze zarobic:tak:
Czuje sie lepiej troche zasmarkana, moja mama jest ZBULWERSOWANA,ze jedziemy z Lukim do Wloch:baffled:ona mysli ,ze to jak za dawych czasach bedzie, gdze latalam do Azji, pilam kubel whisky dziennie, latalam po dzungli z plecakiem polujac na weze i jadlam pieczone szczury:laugh2:
Nie kuma ,ze bedzie "easy" spacerki, potem godzinka przerwy na kawe, lody, spacerek, bez szalenstwa, nie bede ryzykowac ciazy, ale wakacje nam sie naleza:-p

dzieki MoMi:-)bo po tyle sprzedaja na gieldzie warzywnej po 20kg nie mniej nie wiecej, cala skrzynke trzeba kupic, :-Da na osiedlu sie nie oplaca, bo 2, 50 kg, a ja place tylko 1zl:tak:.uwielbiam ogorki............bede sie obzerac zima:-p

Asia S nie zapomnij tylko zaświadczenia od lekarza ze jestes w ciąży, bo moja kolęzanka nie pokazala szefowej tylko powiedziala i ta ja zwolnila,nie wiem jaka masz szefowa ale lepiej sie zabezpieczyc, tak Ci nic nie bedzie mogla zrobic jak bedziesz miala papierek:tak:

Hmmm, Włochy, wakacje - zazdroszczę :hmm:. Ja mogę pomarzyć o wyjeździe, jak to stwierdził mój ginio na dobry początek 2 tygodnie leżenia w łóżku :-(, "...a miało być tak pięknie, zdjęcia, wywiady...";-)

Nie maniaczka to może nie,chociaż może trochę..............:-D:laugh2:Ja poprostu uwielbiam gotować i wymyślać przepisy zwłaszcza na ciasta, bo tak wogóle to jednym z moich zawodów jest ciastkarz:tak:, ale ja nie lubię jeść ciast tylko je piec, dlatego jestem taka chuda, hi hi hi:-D:-D:-D

A co się stało Menfra,że musisz tyle leżeć? A chociaż w domku czy do szpitala chcą Cię położyć?ie martw się na pewno będzie dobrze, odzywaj się do nas często to będzie Ci raniej znieść te trudne chwile.:tak::happy:

Menfra bidulko-zawsze mozna zrobic wycieczke dookola domu, osiedla .......
004.gif

ciekawe kogo Anja ma na mysli mowiac- maniaczka sprzatania????
ja dzis bylam na zakupach bo moj zaszlal i dal mi 100$ na zapelnienie lodowki.
kupilam miesko i troche smakolykow. gotuje dzis pyszny obiad dla meza i szwagra: mlode ziemniaczki, kalafior z bulka tarta i maselkiem i kotlety z podduszonymi pieczarkami i roztopionym zoltym serem na wierzchu kotletow. maniam mniam -sama bym sobie zjadla takie kaloryczne pysznosci ale niestety moge sie zadowolic tylko kalafiorem.
a ha - mam dzis w planach
xx_odkurzanie.gif
bo juz od rana robie porzadki hihih.....

reklama
Do góry