reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a mnie w Holandii super pogoda Góra 23stopnie i słonecznie Tutaj raczej takie jest lato:-)

Dzidzia trochę rozumiem twojego tatę On cię kocha i martwi się o ciebie

a ja wizyte mam dopiero w połowie wrzesnia Długo ale nie chciałam specjalnie jechać do Polski tyle km

reklama
Kalisz też sloneczny, aż się zyć chce, no i własnie zaraz jade do fryzjera niech cos zrobi z moim jednolitym kolorem, jakas odnowa sie przyda:)

czesc Dziewuszki... ze spaniem mialam tak wczesniej, a dzis nie wiem co mi sie stalo wtsalo o 11 pierwszy chyba raz odkad wiem, ze dzidzie nosze pod sercem...
Asia S gratuluje... tak to juz mamy, ze kazda wizyta napawa nas lekiem, ale jak okazuje sie, ze jest wszystko oki to jestesmy happy...:-)
Ania78 wspolczuje... ja raz wymiotowalam... ponoc po 4 miesiacu mdlosci maja ustapic, mam nadzieje, ze wczorajsza sytuacja byla w Twoim przypadku ostatnia:tak:

dzis ide wczeniej do pracy dlatego musze sie juz zbierac:szok: a jeszcze siedze w pidzamie...
dzis powiem dlikatnie, ze chce w piatek byc na rano- bo musze- tzn. obiecalam mojemu bratankowi-chrzesnikowi- ma 5 lat, ze idziemy na 15 na Shreka i nie ma zmiluj ciotka, taka ma pamiec... ale ja bardzo chce... tylko, ze w ten piatek bedzie duzo roboty... zreszta szczyka mnie to...
u mnie ponura pogoda, ale mi to odpowiada, bo nie pada a jest chlodno:-D a tak wlasnie lubie...zobacze dzis D i nie moge sie doczekac, jaks ie przytule....
pozdrawiam Was serdecznie
buziaczki

witajcie,
Frodo i Asia gratuluję, ciesze sie razem z wami:-):-):-)
Stalowe magnolie oglądałam, super film.:-) A reklamy mi nie przeszkadzają bo w przerwach szykuje sie do snu i na zmianę z mężem bierzemy kąpiel:-D:-D, lub coś podgryzam:-D:-D
Frodo ja też zbyt wielkich katuszy żołądkowych nie cierpię, ale teraz po badaniach jestem pewna ze moje maleństwo prawidłowo sie rozwija.
W ogóle to prawie nic nie czuje z wyjątkiem kłuć w okolicach podbrzusza, a i waga mnie dziś zaskoczyła, bo znowu schudłam:dull:
Zaraz idę do pracy , to mój pierwszy dzień od dawna. Ale postaram sie was podczytywać:-)

TO byl moj pierwszy konkretny pawik a poniewaz jestem profesjonalistka robie wszystko na MAXA, nawet rzyganie:-):-):-):-)

Sylka ja mam teorie na temat twojej utraty wagi: ty tracisz a dzidzia zyskuje-ona z ciebie wszystko zciaga hihih-genialne stwierdzenie!
ale sie milo slucha ze wasze dzidzie rosna i maja sie dobrze. juz chyba nie musimy sie obawiac niczego zlego.
ja przed kazda wizyta u gina umieralam ze strachu a teraz frune tam z radoscia bo wiem ze moja dzidzia zyje. zreszta utwierdzam sie codziennie wieczorem w tym przekonaniu bo mam wieczorne mdlosci.
dzis pol dnia spedze w aucie. czekam do 10 rano i jade oddac dywaniki do lazienki ktore wczoraj kupilam bo mi kolor nie odpowiada. potem bede kontynuowac wczorajszy rajd od sklepu do sklepu w poszukiwaniu tych najcudofffniejszych dywanikow. czy was tez juz dopadl syndrom wicia gniazda?
bo ja szaleje-wymieniam co sie da na nowe-sztucce, talerze, dywaniki, firanki, reczniki itd. podobno to dopada przed porodem bo instynktownie kobiety sie przygotowywuja na przyjscie dzidzi i wszystko czyszcza, remontuja i odnawiaja. hihih ale czad- misiek cicho siedzi i zarabia ja wydaje hihih
xx_brawa_01.gif

chcialam jeszcze dodac ze wybieram sie do takiego duzego sklepu gdzie mozna kupic wszystko od zapalniczki do kosiarki i wiem ze tam jest olbrzymi dzial dla niemowlakow z wozkami, lozeczkami, spiochami, kocykami itd. cos mi sie wydaje ze dzis kupie kilka rzeczy w neutralnym kolorze w tajemnicy przed swiatem. juz wczoraj sie rozczulilam na widok malenkich spioszek ale bylam z kolezanka i nie odwazylam sie przy niej kupic. dzis jade sama wiec chyba sie skusze....:-)

Pumi zazdroszcze ci zakupow:-)kilka reczniczkow tez bede musiala dokupic po wielkim i ostatnim praniu mojego chlopa:-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry