reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc Ciężarówy:-)
Momi jak bedziesz kiedys w Krkaowie to daj znac, mozemy sie kiedys spotkac...Uadanego pobytu...
:-)
ja wcinam teraz winogrona.... wogole w icayz uwielbiam
a zapomnialam Wam napisac, ze jak bylam u fryzjera to dziewczyna mi myla glowe i zaczelysmy mowic o tym, ze strasznie mnie na twarzy wysypalo, a Ona na to, ze moze powinnam isc do lekarza bo to wyglada jak ospa:rofl2: wyobrazcie sobie jak wygladam.... hahahaha.....
a co do tego, ze sie chudnie w iazy to ponoc norma... wiec sie nie martwcie.... po 6 miesiacu powinno si enajwiecje nabierac na wadze....
Tata juz ze mna rozmawia- chyba to na jakis swoj sposob przegryzl, dzis nawet byl ze mna patzrec na tapety do pokoiku dziecicego...
a macie moze jakies linki z tapetami do pokoiku dzieciecego???
plis blagam , bo remont sie zcayna w przyszlym tyg, a ja nic nie wybralam, nawet nie wiem jaka ma byc sypialnia, po poprzedniej wlascicielce jest niebieska, a szafa- taka we wnece, jest drewniano niebieska i trzeba sciany obrac do tej szafy, byle nie niebieskie
ja chce zielone ale D nie...
wogole ja uwielbiam zielony i zrobilabym wszystko na zielono:rofl2:

reklama
Momi pij jak nawiecej herbaty z cytryna i duza iloscia miodu
czosnek tez wskazany.....
i jak najwiecej jedz cyrtusow, tzn. witamina c.....
echinacea jest dobra bo uodparnia, ale z tego co wiem to mozna ja zazywac jak sie jest zdrowym... ona jest homeopatyczna- nie wiem czy dobrze napisalam...
no i cieplo sie ubieraj!!!!
dzis w Krkaowie bedzie upal... wspolczuje...
ja jestem strasznie zaflegmiona, ale nie mam ani kataru ani mnie nie kaszle...

Dziewczynki - dzięki za wszystkie rady - skorzystam na pewno!!!!
Czosnek niestety odpada, bo moja Dzidzia go nie lubi potem mam bardzo bliskie spotkania z muszlą:-(

Dzidzia - tym razem nie uda nam się spotkać, bo spędzę masę czasu u fotografa wybierając zdjęcia ślubne. Ale ja dosyć często bywam w Krakowie - super byłoby się zobaczyć!!!!

Dzień dobry wszystkim.
We Wrocławiu jest przepiekna pogoda a tu pracowac trzeba...
Dobrze, że mam gdzie napisać.
Jeśli chodzi o leczenie przeziebień i takich tam... to ja ostanio okropnie sie czułam, byłam chora... Nie wiedziałam czym moz sie leczyc w ciązy a czym nie wiec spróbowałam maminego sposobu- sok z cebuli. No cóż... ciężko było ale wyzdrowiałam....
Więc chyab te nasze mamy i babcie mają czasem rację:-)

ja tez chce do Krakowa
xx_placzek.gif

dzis mam zachcianke ciazowa na oplatki wigilijne.chyba sie przejde po polskich sklepach-moze maja gdzies pod lada zachomikowane???
mam tez w planach
xx_odkurzanie.gif
i ogolne sprzatnie domu. musze sobie wreszcie dzis na dupie usiasc bo ostatnio latam jak opetana. moze wieczorem pojedziemy do pensylwani na 3 dni?

Jejku jak ja bym "gdzieś" wyjechała za miasto. taki ładny dzień i trzeba pracować. Grrr. I brak żadnej perspektywy na wakacje.
Dziewczyny, próbowałam "pomajstrować" z tym suwaczkiem. ratunku- jak mam go wkleić?

witam mile panie, w Gdansku slonce i cieplo az milo bo ostatnio bylo szaro i jesiennie:sorry: Mam zakret w pracy ale czas na jakis jogurcik, przez ta bieganine w pracy zaczelam sie gorzej odzywiac:no:

reklama
Do góry