reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam, ja dzis nie wyrabiam ledwo wczoraj wytrzymalam a co dopiero dzis, masakra! A co do pawikow to moja dzidzia sprawuje sie w tej kwesti na medal nie pozwala zeby mamusia sie meczyla. mam tylko wstret do pizzy i do sosu czosnkowego ze jak slysze o tym to mi sie nie dobrze robi a wczesniej uwielbialam ale to chyba dobrze, fasolka chyba dba o figure mamusi hihihihi:-D:-):tak:

reklama
Hej mamuśki, u mnie w miescie skwar nie do wytrzymana, wiec siedze z dzieciaczkami w domku bo za giraco na podworko z maluchem rocznym. w czwartek mam wizyte u ginka, to moze juz sie dowiem co bedzie, nie mogę sie juz doczekac.:tak:
A co do wózka to juz kupilam, bo byla okazja, ostatni model facet mial i sporo spuscil.Ja wybrałam gondole, ale potem sie robi spacerowke i wazy niewiele ale to i tak bez znaczenia skoro mieszkam nisko.Ale sklada sie super, wchodzi nawet do naszego malenkiego bagaznika:tak:.
Mam ytanko, czy któras z was zamirza robić zdjęcia z porodu lub krecic na kamere?Moja szwagierka nakręcila najwazniejsze sceny np. tuz po urodzeniu dzidzi.JA chyba sie nie zdecyduje, a moj maz jest przeciwnkiem.Jest fotografem i w pracy codziennie widzi zdjecia z porodu i nie chce takich miec:no:

Witam mamy i fasolki,
ja proponuje dzisiaj nie wychodzić z domu. W moim domku jest chłodniutko bo jest drewniany ale nie każdy tak ma , więc polecam wentylator na twarz:-)
Wczoraj wyszłam jedynie na chwilę do ogródka po fasolkę na obiad, bo ma dużo witamin.:tak: Zanim doszłam to już mi sie ciemno przed oczami zrobiło:sick:. A dzisiaj nie wychodzę w ogóle, może około 18-tej.
Wyjęłam jakieś mięsko z zamrażalki i jak sie odmrozi to zidentyfikuje:-) i coś wtedy wymodzę.
Ja natomiast mięcho pod każda postacią, a najlepiej ostro przyprawione: żeberka, kotlety, lasagne, zapiekanki, pizza, a najlepiej mi smakuje kiełbasa swojskiej roboty z chrzanem. Słodyczy niet.
Anja78 u mnie trzodaw postaci 4 letniego kuzynka i jego rówieśnika z naprzeciw na podwórku, na szczęście nie u mnie w domu. Ale i tak taki harmider, darcie, bieganie. Jezu mam nadzieję, że moje dziecko nie będzie takie rozbrykane.
Dodam , że ja sie nimi nie opiekuje , jestem jako obserwator ale i to doprowadza mnie do szału:angry::angry:
Jestem przyzwyczajona do spokojnego trybu życia. Mam nadzieje, że to sie nie zmieni:dull:

ja nie wiem czy chciałabym mieć takie zdjęcia.
to jest osobista sprawa i nie chciałabym , żeby to ktoś inny oglądał, a może jeszcze oceniał.
Zdjęcie dzidzi po porodzie , obmiarce, przy ubieraniu to jeszcze oki, bo to jego pierwsze zdjęcie w momencie narodzin, ale nagrywać na kamerę całe zdarzenie, to naprawdę nie czuje sie machałem wiśniewskim i jego zoną

w zyciu nie zgodziłabym się na tego typu zdjęcia. Dla mnie to odrazające, poza tym co Ci lekarze sobie myslą o "takich" ludziasz.

a ja żałuję że mam nagrana tylka pierwsza faze porodu Potem mąż zapomniał o zdjęciach i kamerze

ide dzis za wizyte do gina Ale sie denerwuje

Olcia, wszystko bedzieOK :-)z fasolka, fajnie bylo znowu zobaczyc moja na USG, smieszne male raczki i oczka, moja zabka spala wiec nie moglam zobaczyc jak fika
koziolki:zawstydzona/y:

czesc!
wreszcie wczoraj znalazlam odpowiedni moment zeby zapytac P. czy ma zamiar byc ze mna przy porodzie? az sie oburzyl ze wogole sie pytam o takie oczywiste sprawy. czyli mam zagwarantowane towarzystwo:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry