Wiem że dzisiaj jest trudno że nawet jak przeczytałam piękne twoje słowa to popłynęły łzy jes mega ciężko i chyba w życiu nic mocniej człowieka nie zniszczy Ale cycki hehehe do góry i walczymy dalej o tą malutka kruszynkę Której szczerze życzę Wam dziewczyny i oczywiście widzimy się na testach w lutym .... A do każdej kobiety cholera dziewczyny uda się damy radę wiem co przeżywacie damy radę PS dziękuję Ci Kochana za miłe pełne wsparcia słowaJa to Cię (Was) podziwiam za tę walkę tyle lat. Jesteś mega silną kobietą i bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie
reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
HSIL ASC-Ha jaką miałaś poprzednią?
bambi1990
Zepsułam telefon(spadł mi na asfalt) i nie mogę zalogować się na starym telefonie na nowe konto tylko na stare. Jak coś to Bambi199027 to jaDziś 175. Niby w normie ale szału nie ma.
MyszkaMiki30
a w kolpo co wyszło?HSIL ASC-H
niezapominajka876
Silna infekcja. Dostałam leki, wzięłam wszystko według zaleceń… ale strach jest, że wyjdzie źle przez inną infekcję i znowu szpital..a w kolpo co wyszło?
niezapominajka876
Co kupiłaś?Obkupilam się w suple i już się lepiej czuje Jak to mówią do trzech razy sztuka więc ten cykl będzie szczęśliwy
MyszkaMiki30
a robiłaś wymazy na hpv?Silna infekcja. Dostałam leki, wzięłam wszystko według zaleceń… ale strach jest, że wyjdzie źle przez inną infekcję i znowu szpital..
niezapominajka876
Nie, jeśli w tej cyto coś wyjdzie źle to zrobimy. Wcześniej w tym wszystkim jakoś to umknęło lekarzowi.a robiłaś wymazy na hpv?
reklama
MyszkaMiki30
Nie, jeśli w tej cyto coś wyjdzie źle to zrobimy. Wcześniej w tym wszystkim jakoś to umknęło lekarzowi.
Nie chcę cię straszyć ale zainteresuj się bardziej tematem dla własnego dobra.
Cytologia hsil to zmiany dużego stopnia i zazwyczaj odpowiada za to wirus hpv.
Nie wiem czy w kolposkopii miałaś pobierane wycinki do badania histopatologicznego ale to też dosyć ważne..