reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Moim zdaniem super! Ładny wynik :)

Moim zdaniem jest ciemniejsza, ale może mam inne ustawienia ekranu :p

Najlepiej iść idealnie o tej samej godzinie, albo chwilę później - wcześniej bym nie szła
co do kreski , ja wiem że to jest kawałek papieru i różnie może się wybarwiać . Ale uwierzcie mi że przy 2 biochemach te testy nie ciemniały tak jak powinny a później jaśniały 😔 wiem że wpadam w paranoję i robienie 10 testów niczego nie zmieni i nie mam na to wpływu ale w jakiś sposób nie umiem inaczej 😔

reklama
Zrobiłam kolejny po jakiś 1.5 godziny i teraz widzę różnicę i od razu mi jest lepiej na serduszku . Nie krzycie na mnie 🫣 jakoś muszę dotrwać do jutra 😅

Załączniki

• d864a8bb-5b3e-4fea-ae89-5f5d06a35d8f.jpeg
    d864a8bb-5b3e-4fea-ae89-5f5d06a35d8f.jpeg
    59,5 KB · Wyświetleń: 67
  • 6f2e2cb6-09fb-4bb8-b039-bedd99b50f27.jpeg
    6f2e2cb6-09fb-4bb8-b039-bedd99b50f27.jpeg
    65,7 KB · Wyświetleń: 67
U mnie jakiś kwadrans wcześniej niż we wtorek ale mam nadzieję że nie będzie to wpływało na moje schizy i że rośnie dobrze. Dzisiaj bez kolejki a muszę wracać do pracy więc uznałam że nie będę przepuszczać wszystkich po kolei i te 15-20 min chyba aż tak dużo nie zmieni. No to teraz czekanie 🙄
Dziś betę robiłaś tak?

Zrobiłam kolejny po jakiś 1.5 godziny i teraz widzę różnicę i od razu mi jest lepiej na serduszku . Nie krzycie na mnie 🫣 jakoś muszę dotrwać do jutra 😅
Nikt nie będzie krzyczał . Przeszłaś 2x biochemy pod rząd (bodajże) . Strach całkiem normalny jest ...
Kreska ciemniejsza, beta i próg piękne 🥳
Tym razem wszystko powinno być dobrze i będzie , no nie ma innej opcji ♥️

co do kreski , ja wiem że to jest kawałek papieru i różnie może się wybarwiać . Ale uwierzcie mi że przy 2 biochemach te testy nie ciemniały tak jak powinny a później jaśniały 😔 wiem że wpadam w paranoję i robienie 10 testów niczego nie zmieni i nie mam na to wpływu ale w jakiś sposób nie umiem inaczej 😔

To moje nie xD

testy.jpg

Hitem jest dla mnie ten kasetkowy pink - no normalnie jakby beta spadała :D a była pewnie z 500

Boisz się, że do zaplodnienia w ogóle przez to nie dojdzie czy o to, że dziecko nie będzie zdrowe przez ewentualnie uszkodzone plemniki? O ile to ma na to jakiś wpływ
Boję się o to, że jego plemniki i organizm się osłabią, przez co albo nie dojdzie do zapłodnienie albo dziecko będzie chore… :(

Boję się o to, że jego plemniki i organizm się osłabią, przez co albo nie dojdzie do zapłodnienie albo dziecko będzie chore… :(

Nooo na tej zasadzie patologia powinna mieć wyłącznie chore dzieci - a jak wiemy tak nie jest.
Poza tym już dziewczyny napisały, że choroba wpłynie na plemniki (o ile w ogóle) za 3 miesiące czyli gdzieś w kwietniu - a z doświadczenia wiem, że sporo par odpuszcza kwiecień na starania :p

reklama
Nikt nie będzie krzyczał . Przeszłaś 2x biochemy pod rząd (bodajże) . Strach całkiem normalny jest ...
Kreska ciemniejsza, beta i próg piękne 🥳
Tym razem wszystko powinno być dobrze i będzie , no nie ma innej opcji ♥️
dziękuję 🥰 biochemy miałam w odstępie pół roku , i teraz po 4 miesiącach znowu się udało dlatego strasznie się stresuje a jesteśmy w tym momencie jedyne z kim mogę podzielić się tym wszystkim , wiadomo mąż , ale to facet on mówi że wszystko będzie dobrze i musimy myśleć pozytywnie . Przyjaciółka narazie nie chce mówić , ostatnio mówiłam i jakoś tak teraz czuję że chce powiedzieć dopiero po jakieś 3-4 tygodniach jak już będę widzieć że beta rośnie prawidłowo , a nie od razu lecieć z pozytywnym testem . Byle do jutra jakiś dotrwać 😅🤞

Do góry