reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Właśnie wiem o tym, a to jest chory system.
Ja się pytam w tym miejscu- czy ktoś kiedykolwiek ulży Nam, kobietom ? Czy my musimy przez to wszystko przechodzić ? Tracić życie (czytaj Izabela z Pszczyny)? Czy tylko w Polsce kobiety muszą czuć się jak w średniowieczu a według każdej władzy, kobieta jest do rodzenia dzieci bo im się demografia nie zgadza ?
Ja to sobie myślę, czy może okupacja sejmu dałaby coś ?
Wątpię. Ostatnio miałam przyjemność rozmawiać z osobą, która jest za całkowitym zakazem aborcji. Szkoda nerwów na to. Kompromis aborcyjny to było dla tej osoby za mało. Skoro chciała ciąży to ma rodzić. A skoro nie chciała to jej problem, ma rodzić i tyle 🤦 a że dziecko chore? Albo matka nie przeżyje? Trudno. Bóg tak chciał 🤦

reklama
Cześć, co prawda testowanie mam wpisane na jutro , ale nie mogło mi wyjść z głowy mój ból piersi . Tak więc zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny . Nie wiem czy się jest już czym cieszyć , bo w tamtym miejscu poroniłam . Podrzucam zdjęcie . Co o Tym myślicie ? W najbliższej okazji zrobię betę żebym wiedziała czy będzie wszystko ok.
Gratulacje 😍 😍 😍

Nadrobiłam Was... Uf ... Przepraszam, że się nie odzywam, ale ciężkie 2 tygodnie przede mną 😅
Gratuluję kreseczek i trzymam kciuki za rosnącą betę. Sikać 2 krechy bo chce oczy nacieszyć! 😁

Czy wytrzymałam do rana ? Oczywiście że nie ! 😅 Proszę nie krzyczeć tak już mam haha 😅 wydaje mi się że na 10 dni po zastrzyku , sikanie jakieś no nie wiem 10 razy w ciągu 8 godzin , i wypicie około 2l wody przez cały dzień jest za ciemna . Ale może mnie się wydaje , narazie urodziła się we mnie nadzieja 🥰

Załączniki

• 3fd12955-a836-4f45-a7ba-a17b0afbf35e.jpeg
    3fd12955-a836-4f45-a7ba-a17b0afbf35e.jpeg
    38,3 KB · Wyświetleń: 100
  • c56fe1d9-39e5-49e8-b155-72a9a8264dad.jpeg
    c56fe1d9-39e5-49e8-b155-72a9a8264dad.jpeg
    39,6 KB · Wyświetleń: 99
Czy wytrzymałam do rana ? Oczywiście że nie ! 😅 Proszę nie krzyczeć tak już mam haha 😅 wydaje mi się że na 10 dni po zastrzyku , sikanie jakieś no nie wiem 10 razy w ciągu 8 godzin , i wypicie około 2l wody przez cały dzień jest za ciemna . Ale może mnie się wydaje , narazie urodziła się we mnie nadzieja 🥰
Trzymam mocno kciuki by to nie był zastrzyk 😍 🍀

reklama
Do góry