Sorki jeśli pisałaś, ale okres miałaś mieć chyba jakoś pod koniec stycznia?Póki co to mnie w cholerę mdli jak nie przyjdzie krwawienie to pod koniec tygodnia pójdę na betę
reklama
paola121214
Fanka BB :)
Ja sie zastanawiam jsk Ta pani niema szacunku do nas anonimowo w internecie to jakim ona musi być człowiekiem w realnym życiuKoleżanka się może kiedyś troszkę zdziwić
Nie, pod koniec stycznia chciałam testować, dawno po spodziewanejSorki jeśli pisałaś, ale okres miałaś mieć chyba jakoś pod koniec stycznia?
Ah rozumiem, no to jasność skąd takie mocne krechy i mdlosciNie, pod koniec stycznia chciałam testować, dawno po spodziewanej
93kora
No właśnie takim, gwiazda w necie .....Ja sie zastanawiam jsk Ta pani niema szacunku do nas anonimowo w internecie to jakim ona musi być człowiekiem w realnym życiu
olka11135
Szczerze mówiąc to ciężko mi pozytywnie myśleć ale macie swoje kreski miałam przeczucie że to już ale obawiam się że będzie coś nie tak i dlatego nie chciałam wrzucać żeby nie zapeszać czy coś nie wiem. Chyba po prostu się boję że znów coś będzie nie tak i teraz już tego nie dźwignę
Wiesz, ja jestem taką osobą, że trochę wierzę w różne głupoty. Jak zaszłam w ciąże CP to faktycznie czułam od początku, że to będzie CP - nie wiem skąd, ale tak czułam. A jak przyszła ta kolejna to owszem - bałam się, miałam wiele złych myśli, z resztą można o nich nawet przeczytać na ogólnym wątku grudzień 2023 - ale gdzieś w duchu wierzyłam w tego malucha, wierzyłam że to będzie ten mój wymarzony tęczowy synek i tak się stało.
Także życzę Ci z całego serca i wierzę, że u Ciebie to też będzie też ten wymarzony tęczowy maluch
93kora
Noo i to są krechy !!!!To na pewno nie był poranny zbiór zdążyłam już sporo wypić i kilka razy być wiadomo gdzie. Facelle i ten z action ale ten mniej czuły - któraś wie ile on ma? Bo w ulotce nic nie ma
Jupi jajajaj jupi jajajaj
93kora
Jaki piękny obrazekWiesz, ja jestem taką osobą, że trochę wierzę w różne głupoty. Jak zaszłam w ciąże CP to faktycznie czułam od początku, że to będzie CP - nie wiem skąd, ale tak czułam. A jak przyszła ta kolejna to owszem - bałam się, miałam wiele złych myśli, z resztą można o nich nawet przeczytać na ogólnym wątku grudzień 2023 - ale gdzieś w duchu wierzyłam w tego malucha, wierzyłam że to będzie ten mój wymarzony tęczowy synek i tak się stało.
Także życzę Ci z całego serca i wierzę, że u Ciebie to też będzie też ten wymarzony tęczowy maluch
Zobacz załącznik 1684011
No ja też czułam w cp, dlatego drążyłam i się nie mogłam uspokoić coś mi mówilo żeby działać. Syrena alarmowa mi wyła jak nigdyWiesz, ja jestem taką osobą, że trochę wierzę w różne głupoty. Jak zaszłam w ciąże CP to faktycznie czułam od początku, że to będzie CP - nie wiem skąd, ale tak czułam. A jak przyszła ta kolejna to owszem - bałam się, miałam wiele złych myśli, z resztą można o nich nawet przeczytać na ogólnym wątku grudzień 2023 - ale gdzieś w duchu wierzyłam w tego malucha, wierzyłam że to będzie ten mój wymarzony tęczowy synek i tak się stało.
Zobacz załącznik 1684011
reklama
pluto_nova
Moderator
mi nikt nie proponował, ale lekarz powiedział, że jest bałagan w brzuchu i cyt. „nie zaleca”, więc to wyglądało jak dobra radaEj, a tak z ciekawości czy w takiej sytuacji np. przysługuje Ci np. powiązanie jajowodów?
Czy nadal mimo, że ciąża może by dla Ciebie śmiertelna to nie, bo to Polska?