reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Szczerze mówiąc to ciężko mi pozytywnie myśleć ale macie swoje kreski 🤪 miałam przeczucie że to już ale obawiam się że będzie coś nie tak i dlatego nie chciałam wrzucać żeby nie zapeszać czy coś nie wiem. Chyba po prostu się boję że znów coś będzie nie tak i teraz już tego nie dźwignę

Wiesz, ja jestem taką osobą, że trochę wierzę w różne głupoty. Jak zaszłam w ciąże CP to faktycznie czułam od początku, że to będzie CP - nie wiem skąd, ale tak czułam. A jak przyszła ta kolejna to owszem - bałam się, miałam wiele złych myśli, z resztą można o nich nawet przeczytać na ogólnym wątku grudzień 2023 - ale gdzieś w duchu wierzyłam w tego malucha, wierzyłam że to będzie ten mój wymarzony tęczowy synek i tak się stało.

Także życzę Ci z całego serca i wierzę, że u Ciebie to też będzie też ten wymarzony tęczowy maluch 🌈

155410155_114891850617808_329370715341515102_n.jpg

Wiesz, ja jestem taką osobą, że trochę wierzę w różne głupoty. Jak zaszłam w ciąże CP to faktycznie czułam od początku, że to będzie CP - nie wiem skąd, ale tak czułam. A jak przyszła ta kolejna to owszem - bałam się, miałam wiele złych myśli, z resztą można o nich nawet przeczytać na ogólnym wątku grudzień 2023 - ale gdzieś w duchu wierzyłam w tego malucha, wierzyłam że to będzie ten mój wymarzony tęczowy synek i tak się stało.

Także życzę Ci z całego serca i wierzę, że u Ciebie to też będzie też ten wymarzony tęczowy maluch 🌈

Zobacz załącznik 1684011
Jaki piękny obrazek 🥹♥️

Zobacz załącznik 1684011
No ja też czułam w cp, dlatego drążyłam i się nie mogłam uspokoić coś mi mówilo żeby działać. Syrena alarmowa mi wyła jak nigdy

reklama
Do góry