reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
No jeżeli dla Was dalszé komentarze i oceniania jest normalne, to nie mam pytań. Takich osob jak ja, ktore zostaly zrugane że blednie dobrane slowa, albo zle przemyslenia bylo wiele na tych watkach. I przeważnie osoby, ktore rugaja innych, to te same gwiazdki. Przypadek? Nie sądze:)
No, no do ofiary to mi daleko. Po prostu nie rozumiem mentalności niektórych typu Gwiazda w necie, p***a w świecie :) Dlatego nie szukam wsparcia już na tych kreskach, bo dostanie się tylko manifestacje swoich mądrości w ostentacyjny sposób. Wolę zaufać lekarzom, a wsparcia szukać w mniej toksycznych warunkach.
Powodzenia dziewczyny! :)
Jak ty w ogóle o kimś piszesz .
Nikt cie pi...Nie nazwał.
Powinni cie zablokowac za takie wyrażanie się o innych.
Nie masz za grosza kultury i szacunku do innych osób.

Dziewczyny, proszę, nie odchodźcie, niech ten wątek nadal będzie dla każdej staraczki… tej kilkuletniej i tej świeżej. Niech każdy ma prawo do swoich emocji, bez względu na to jak długo się stara. Każda z Nas może swoje niepowodzenie przechodzić na swój sposób :( ale nie rezygnujmy z kresek bo dla niektórych (np dla mnie) jesteście jedynymi koleżankami w tych całych staraniach. Co tu się podziało. Człowiej ma cały weekend w pracy a tutaj takie burze i kłótnie.

Dziewczyny, proszę, nie odchodźcie, niech ten wątek nadal będzie dla każdej staraczki… tej kilkuletniej i tej świeżej. Niech każdy ma prawo do swoich emocji, bez względu na to jak długo się stara. Każda z Nas może swoje niepowodzenie przechodzić na swój sposób :( ale nie rezygnujmy z kresek bo dla niektórych (np dla mnie) jesteście jedynymi koleżankami w tych całych staraniach. Co tu się podziało. Człowiej ma cały weekend w pracy a tutaj takie burze i kłótnie.

Ja cały czas czekam na więcej info o wymarzonej pracy :)

Swoją drogą, były tu kiedyś takie cykle właśnie w weekendy najczęściej, kiedy nie gadało się wciąż o staraniach, tylko bardziej o jakiś przyziemnych tematach - typu wymarzona praca, wakacje czy inne takie :)

Racja, można sobie tak odbijać piłeczkę, sama się w to wciągnęłam, ale to dziecinne i niepotrzebne, niech każda myśli co chce, ale ja osobiście nie zamierzam się już mieszać w te dyskuje.

Ja cały czas czekam na więcej info o wymarzonej pracy :)

Swoją drogą, były tu kiedyś takie cykle właśnie w weekendy najczęściej, kiedy nie gadało się wciąż o staraniach, tylko bardziej o jakiś przyziemnych tematach - typu wymarzona praca, wakacje czy inne takie :)
Będę uczyć w szkole podstawowej integracyjnej :) 🩷 Dla większości to nie jest praca marzeń ale ja czuję powołanie 😅 i już sama myśl sprawia mi wiele radości

reklama
no dobra dobra to czekamy razem . Bo jesteś wpisana dzień po mnie . Ale nie ma to tamto ja napewno nie wytrzymam 😅 zresztą jak wczoraj pisałam że zorbilam już 2 ,tak dzisiaj wleciał 3 no i ewidentnie zatrzyk już schodzi a mam 7 dzień po zastrzyku . Kolejny zamierzam zrobić we wtorek , a ten 25 to będzie już taki ostateczny werdykt 😅
Zazdro 😅 ja mam 9 dzień po zastrzyku i krecha jeszcze mocna, więc podejrzewam, że standardowo mi zniknie dopiero 13-14 dni po 🙈

Do góry