reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Będę uczyć w szkole podstawowej integracyjnej :) 🩷 Dla większości to nie jest praca marzeń ale ja czuję powołanie 😅 i już sama myśl sprawia mi wiele radości
Podziwiam Cię bo ja krótki epizod pracy w szkole specjalnej bardzo mocno odchorowałam, za miękka jestem by nie ryczeć po robocie i nie robić wizji „a co jak moje dziecko tez”, straszne to było dla mojej głowy 🫣

reklama
Podziwiam Cię bo ja krótki epizod pracy w szkole specjalnej bardzo mocno odchorowałam, za miękka jestem by nie ryczeć po robocie i nie robić wizji „a co jak moje dziecko tez”, straszne to było dla mojej głowy 🫣
Kurde to ja chyba mam mocną głowę bo myślę sobie, że dam radę 😅 dam radę i w pracy i z dzieckiem z niepełnosprawnością… może dlatego, że mam w rodzinie dziecko z zespołem downa i widzę, że to nie koniec świata, a wręcz początek :)

Nie jest to taki zły pomysł ☺️ wiele dziewczyn uciekło na wątek o in vitro też bo czasem podczytuje no albo się im udało ❤️ więc czemu by nie założyć wątku o niepłodności
Ano właśnie - wątek IVF super sprawa, ale część z nas do tego kroku nie doszła (i oby nie musiała), bo albo nadal się diagnozuje, albo już leczy ale w inny sposób. I jesteśmy takie jakby… pomiędzy 😅

Kurde to ja chyba mam mocną głowę bo myślę sobie, że dam radę 😅 dam radę i w pracy i z dzieckiem z niepełnosprawnością… może dlatego, że mam w rodzinie dziecko z zespołem downa i widzę, że to nie koniec świata, a wręcz początek :)
No dla mnie to jest jeden z powodów dla których tak bardzo panikuję, bo bardzo ale to bardzo przezywalam że te wszystkie dzieci takie biedne (różne tam były schorzenia, wiadomo) i że ci rodzice tacy dzielni etc. Może po dłuższym czasie bym ogarnęła ale skończyło się zlecenie i przestałam wyć w autobusie wracając do domu i szczerze to odetchnęłam

Mnie to kiedyś zastanawiało od czego to zależy. W sensie że jednym długo trzyma, a innym szybko odpuszcza 🤔
Też właśnie mnie to zawsze zastanawiało. Mi się zazwyczaj utrzymywało długo i jak widać w tym przypadku również.
Kurczę trochę szkoda, bo się stresuje i chciałabym już wiedzieć czy się udało 🫣 no ale muszę trochę poczekać dłużej niż te 5-6 dpt. Ale z drugiej strony to dobrze, bo już będę miała pewność w którą stronę to idzie i nie będę się łudziła, że jeszcze coś się pojawi.

Ano właśnie - wątek IVF super sprawa, ale część z nas do tego kroku nie doszła (i oby nie musiała), bo albo nadal się diagnozuje, albo już leczy ale w inny sposób. I jesteśmy takie jakby… pomiędzy 😅
To racja ale jak tam czasem wchodze to naprawdę mnóstwo porad i wsparcia. A zapytam...myślicie że jest sens zrobić test owu dziś jak nie robiłam wcześniej. Jestem w 16 DC, jajniki mnie bolą i śluz obiecujący i jestem ciekawa co by wyszło🙈. Premom mi wyliczyło owu na jutro więc by się zgadzało. Seks byl wczoraj i ma być jutro. Dziś mi się nie bardzo chce ale kurde może warto by bylo

reklama
To racja ale jak tam czasem wchodze to naprawdę mnóstwo porad i wsparcia. A zapytam...myślicie że jest sens zrobić test owu dziś jak nie robiłam wcześniej. Jestem w 16 DC, jajniki mnie bolą i śluz obiecujący i jestem ciekawa co by wyszło🙈. Premom mi wyliczyło owu na jutro więc by się zgadzało. Seks byl wczoraj i ma być jutro. Dziś mi się nie bardzo chce ale kurde może warto by bylo
Ja bym nie robiła testu tylko działała 🤪

Do góry