Podziwiam Cię bo ja krótki epizod pracy w szkole specjalnej bardzo mocno odchorowałam, za miękka jestem by nie ryczeć po robocie i nie robić wizji „a co jak moje dziecko tez”, straszne to było dla mojej głowyBędę uczyć w szkole podstawowej integracyjnej Dla większości to nie jest praca marzeń ale ja czuję powołanie i już sama myśl sprawia mi wiele radości
reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Kurde to ja chyba mam mocną głowę bo myślę sobie, że dam radę dam radę i w pracy i z dzieckiem z niepełnosprawnością… może dlatego, że mam w rodzinie dziecko z zespołem downa i widzę, że to nie koniec świata, a wręcz początekPodziwiam Cię bo ja krótki epizod pracy w szkole specjalnej bardzo mocno odchorowałam, za miękka jestem by nie ryczeć po robocie i nie robić wizji „a co jak moje dziecko tez”, straszne to było dla mojej głowy
penguinlicious
Ano właśnie - wątek IVF super sprawa, ale część z nas do tego kroku nie doszła (i oby nie musiała), bo albo nadal się diagnozuje, albo już leczy ale w inny sposób. I jesteśmy takie jakby… pomiędzyNie jest to taki zły pomysł wiele dziewczyn uciekło na wątek o in vitro też bo czasem podczytuje no albo się im udało więc czemu by nie założyć wątku o niepłodności
olka11135
Zazdro ja mam 9 dzień po zastrzyku i krecha jeszcze mocna, więc podejrzewam, że standardowo mi zniknie dopiero 13-14 dni po
Mnie to kiedyś zastanawiało od czego to zależy. W sensie że jednym długo trzyma, a innym szybko odpuszcza
No dla mnie to jest jeden z powodów dla których tak bardzo panikuję, bo bardzo ale to bardzo przezywalam że te wszystkie dzieci takie biedne (różne tam były schorzenia, wiadomo) i że ci rodzice tacy dzielni etc. Może po dłuższym czasie bym ogarnęła ale skończyło się zlecenie i przestałam wyć w autobusie wracając do domu i szczerze to odetchnęłamKurde to ja chyba mam mocną głowę bo myślę sobie, że dam radę dam radę i w pracy i z dzieckiem z niepełnosprawnością… może dlatego, że mam w rodzinie dziecko z zespołem downa i widzę, że to nie koniec świata, a wręcz początek
MyszkaMiki30
@niezapominajka876 jak cytologia?
Karolina_123
Też właśnie mnie to zawsze zastanawiało. Mi się zazwyczaj utrzymywało długo i jak widać w tym przypadku również.Mnie to kiedyś zastanawiało od czego to zależy. W sensie że jednym długo trzyma, a innym szybko odpuszcza
Kurczę trochę szkoda, bo się stresuje i chciałabym już wiedzieć czy się udało no ale muszę trochę poczekać dłużej niż te 5-6 dpt. Ale z drugiej strony to dobrze, bo już będę miała pewność w którą stronę to idzie i nie będę się łudziła, że jeszcze coś się pojawi.
paola121214
Taaa a później się obudziła z tego pięknego snu .Przecież ma cudownego męża i cudowne dziecko
Nie to co my sfrustrowane siksy
Ja nie toleruje takich zachowań i admin powinnien Ja usunąć.
Nie można dawać zezwolenie na takie zachowanie
LUDZIE SĄ ŹLI A BĘDĄ JESZCZE GORŚI
Karolinak89
To racja ale jak tam czasem wchodze to naprawdę mnóstwo porad i wsparcia. A zapytam...myślicie że jest sens zrobić test owu dziś jak nie robiłam wcześniej. Jestem w 16 DC, jajniki mnie bolą i śluz obiecujący i jestem ciekawa co by wyszło. Premom mi wyliczyło owu na jutro więc by się zgadzało. Seks byl wczoraj i ma być jutro. Dziś mi się nie bardzo chce ale kurde może warto by byloAno właśnie - wątek IVF super sprawa, ale część z nas do tego kroku nie doszła (i oby nie musiała), bo albo nadal się diagnozuje, albo już leczy ale w inny sposób. I jesteśmy takie jakby… pomiędzy
reklama
Ja bym nie robiła testu tylko działałaTo racja ale jak tam czasem wchodze to naprawdę mnóstwo porad i wsparcia. A zapytam...myślicie że jest sens zrobić test owu dziś jak nie robiłam wcześniej. Jestem w 16 DC, jajniki mnie bolą i śluz obiecujący i jestem ciekawa co by wyszło. Premom mi wyliczyło owu na jutro więc by się zgadzało. Seks byl wczoraj i ma być jutro. Dziś mi się nie bardzo chce ale kurde może warto by bylo