reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

faktycznie fala hejtu...polecam przeczytać znaczenie tego słowa.
Dostałaś całkiem mądre odpowiedzi, jeszcze wtedy napisałaś, że twój facet nie musi robić badania nasienia bo prowadzi zdrowy tryb życia 🤡
czyli dobrze kojarzyłam z tym nasieniem ,to mnie tutaj koleżanka okłamała że nie o to była akcja xd

reklama
ale gdzie ona cię zhejtowała? Chcesz zrobić z siebie ofiarę?
Ludzie to jest forum, jesteśmy dla siebie obce to trzeba was ciągle głaskać? Jak się nie da serduszka do wpisu to będziecie płakać bo komentarz jest oschły?
Nikt cie nie zwyzywał. Ani nie hejtował.

Prześledziłam tamten dzień, dostałaś rzeczowe odpowiedzi, a na twój wpis o tym, że twój facet nie musi badać nasienia dostałaś odpowiedzi, że powinien bo zdrowy tryb życia nie zawsze świadczy o jakości nasienia i widzisz wyszło jak wyszło bo twój mąż ma bardzo słabe nasienie... 🤷🏻‍♀️
No, no do ofiary to mi daleko. Po prostu nie rozumiem mentalności niektórych typu Gwiazda w necie, p***a w świecie :) Dlatego nie szukam wsparcia już na tych kreskach, bo dostanie się tylko manifestacje swoich mądrości w ostentacyjny sposób. Wolę zaufać lekarzom, a wsparcia szukać w mniej toksycznych warunkach.
Powodzenia dziewczyny! :)

No, no do ofiary to mi daleko. Po prostu nie rozumiem mentalności niektórych typu Gwiazda w necie, p***a w świecie :) Dlatego nie szukam wsparcia już na tych kreskach, bo dostanie się tylko manifestacje swoich mądrości w ostentacyjny sposób. Wolę zaufać lekarzom, a wsparcia szukać w mniej toksycznych warunkach.
Powodzenia dziewczyny! :)
ooo widzę, że od wczoraj potrafisz tylko wyzywać.. I gdzie ta empatia 🧐

reklama
ależ nie wyganiam, możesz być i się udzielać ale nie marudź, że ktoś coś pisze 😅

P. S

Całkiem zabawne, że poszłyście na swój nowy wątek i po chwili wróciłyście tu, jeszcze niektóre pytają o rady te niedobre staraczki 😅
A Ty jesteś na jednym wątku? Bo chyba można być na wielu, Ola coś o tym wie, zabawne co? 🤡🤡
Ja o nic nie pytam, nie muszę 😉

Do góry