reklama
Zgarnąć Twój podziw i splendor - warto czekaćNoo do 25 jeszcze sporo czasu jest
Taaaak, to jest totalnie uzależniające. Ja podziwiam każdą, która testuje w dzień miesiączki czy po
paola121214
Fanka BB :)
Ja robię testy owulacyjne ładnie ciemnieja .Bo ja sobie obiecałam w tym cyklu się nie nakręcać i zrobić zgodnie z wytycznymi czyli jak mi się okres spóźni a najlepiej to kilka dni później. No i teraz - żeby nie kusiło nie kupiłam. Nawet starałam się za bardzo tu nei udzielać by nie kusiło. I zadziałało to aż na dwa dni, bo wczoraj byłam w innym sklepie, rossmann obok no i kupiłam. Ale żeby nie kusiło to dwa. Nieważne że niedaleko domu mam ze trzy rossmanny i 5 aptek - nie, mają mi te dwa wystarczyć. Już dzisiaj dwa razy milam dylemat w łazience ale dzielnie się trzymam. Czuję się trochę jak na odwyku od cukru
Dziś wyjątkowo śluz typowo płodny a do owulacji kilka dni
Sexy od 3 dni codziennie.
Jutro pojutrze I po po jutrze .
Dobrze ze mój stary niema nic przeciwko
klaudia16
niby tak , 21 będzie 10 do zastrzyku , jak wyjdzie cień cienia i na drugi dzień też to znaczy że zastrzyk jak nie (oby oby ) to znaczy że coś z tego może będzie . Zamierzam w dzień babci zrobić może mi to jakieś szczęście przyniesie haha tak wiem głupia jestem ale czasem wierzę w jakieś takie głupie rzeczy , pomaga mi to jakoś przetrwaćNoo do 25 jeszcze sporo czasu jest
Taaaak, to jest totalnie uzależniające. Ja podziwiam każdą, która testuje w dzień miesiączki czy po
Mój mnie pytał po co chce sikać i co mi to zmieni?kto by mi kazał , moja cierpliwość w tym temacie leeeezy zresztą mojego męża też ,często to on mnie namawia
Nie. Bo miałam obawy, że mam zrosty, bo nie brałam do końca heparyny po cesarce i zostałam zrugana przez swoje obawy i przemyślenia. Skonsultowałam moje obawy z lekarzem i wiem że tak na pewno nie jest. No i lekarz mnie nie zrugal za takie przemyslenia a wyjasnil. A tutaj dostalam fale hejtu, za mojd obawy i przemyslenia.aaa dobra to była akcja o spożywanie alkoholu w trakcie starań . Tak ?
olka11135
@Patii26 zapisz mnie jeszcze na testowanie na 31 stycznia. Okres powinien być na początku lutego więc pewnie zatestuje.
Zastanawiam się tylko od kiedy luteinę brać skoro ani testów owu nie robię, ani temperą nie mierzę
A od którego dnia cyklu bierzesz te luteinę?
I od razu dodam, że ja bym brała 10 dni
klaudia16
haha nic chłop nie kuma no ale to może lepiej ,motywuje cię do czekania ,skoro jednak wolisz czekaćMój mnie pytał po co chce sikać i co mi to zmieni?
MyszkaMiki30
faktycznie fala hejtu...polecam przeczytać znaczenie tego słowa.Nie. Bo miałam obawy, że mam zrosty, bo nie brałam do końca heparyny po cesarce i zostałam zrugana przez swoje obawy i przemyślenia. Skonsultowałam moje obawy z lekarzem i wiem że tak na pewno nie jest. No i lekarz mnie nie zrugal za takie przemyslenia a wyjasnil. A tutaj dostalam fale hejtu, za mojd obawy i przemyslenia.
Dostałaś całkiem mądre odpowiedzi, jeszcze wtedy napisałaś, że twój facet nie musi robić badania nasienia bo prowadzi zdrowy tryb życia
Załączniki
reklama
Żołna
Ostatnio mi kazał od 14 dnia przez 12 dni (wziął pod uwagę mój najkrótszy 25 dniowy cykl) ale i tak brałam chyba od 17 czy 18 dnia właśnie przez 10 dni gdy mi 3 temperatura wyższa wyskoczyła. A okres przyszedł tak jak przeważnie miałam cykl - 29 dnia.A od którego dnia cyklu bierzesz te luteinę?
I od razu dodam, że ja bym brała 10 dni