reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
I to jest np super post, który umknął przynajmniej mi 😊
Kiedyś słyszałam, że to nie do końca tak działa w sensie ta faza powinna być faktycznie stała - wiadomo, wiek, zawirowania hormonalne itd. wszystko to może wpłynąć na jej zmianę.

Ale mimo tego, że Ty masz 10, a ja 15 to jednak oczekujemy implantacji 6dpo i tego progesteronu w szczycie 7dpo, ale.wiadomo na chłopski rozum nie ma szans na implantacje 12dpo jak masz fazę 10 dni

Ja jestem mimo wszystko słaba w pobrania krwi, ale myślę że ciekawie było by zbadać sobie proga przez kilka dni po owulacji np właśnie 5, 7 i 9 dpo

Tylko znowu jak On jest skokowy to nie wiem czy to faktycznie bez szpitala miało by sens 🤔
Ja zbadam 5 dni po i zobaczę u mnie dopiero 11 dzien cyklu więc fo owulacji około 4 dni więc zobaczę jak ta teoria ma się w praktyce

Proszę nie pouczaj koleżanki, ona ma 5 dzieci :) wie lepiej :p
To niech z dziećmi przerobi w trakcie czytania, kurde jak mi było przykro jak chwilę się starałam a wbiegła tu jedna na bombie. A co dopiero inne dziewczyny siedzące tu latami… serio tak można w ogóle? Nie czytać nic, wbić i sztyletem w serduszko? Niefajnie. Skoro już tu empatia sobie mordę wycierano to właśnie jest moment w którym powinna być użyta, sorry

Odnośnie spacerów kolo Rossmanna ja już nie kupuje u siebie w sklepie bo mam wrażenie że myślą znowu ta psychopatka po testy przyszła .
Więc kupuje w innym mieście
Wien trochę to chore że tak robię.
Luty zaczynam ja bo okres na 2 lutego .
Więc dopiero ostatniego będę testować

@Jotka_ nie będę wpisać w Twoim wątku, oznaczę Cię tu - tak jak pisałam Pati - nie to, tak nie działa :D

Zobacz załącznik 1683725
a ja sobie bede w to wierzyła i co mi zrobisz ? Dla Twojej wiadomości ja akurat nie mam ukrytych treści na swoim profilu, bo nie mam nic do ukrycia.. wiec nic nie udowodniłaś :) i Tak mi się wczoraj nie chciało wierzyć w to co dziewczyny pisały, ale z Toba serio jest coś nie ok . No cóż :)

Taaa a potem będę musiała być wymazana 😭 jak ma być dobrze to za tydzień ten będzie pozytywny. Albo w ogóle poczekam do porodu 😂😂😂
no dobra dobra to czekamy razem . Bo jesteś wpisana dzień po mnie . Ale nie ma to tamto ja napewno nie wytrzymam 😅 zresztą jak wczoraj pisałam że zorbilam już 2 ,tak dzisiaj wleciał 3 no i ewidentnie zatrzyk już schodzi a mam 7 dzień po zastrzyku . Kolejny zamierzam zrobić we wtorek , a ten 25 to będzie już taki ostateczny werdykt 😅

Odnośnie spacerów kolo Rossmanna ja już nie kupuje u siebie w sklepie bo mam wrażenie że myślą znowu ta psychopatka po testy przyszła .
Więc kupuje w innym mieście
Wien trochę to chore że tak robię.
Luty zaczynam ja bo okres na 2 lutego .
Więc dopiero ostatniego będę testować
Bo ja sobie obiecałam w tym cyklu się nie nakręcać i zrobić zgodnie z wytycznymi czyli jak mi się okres spóźni a najlepiej to kilka dni później. No i teraz - żeby nie kusiło nie kupiłam. Nawet starałam się za bardzo tu nei udzielać by nie kusiło. I zadziałało to aż na dwa dni, bo wczoraj byłam w innym sklepie, rossmann obok no i kupiłam. Ale żeby nie kusiło to dwa. Nieważne że niedaleko domu mam ze trzy rossmanny i 5 aptek - nie, mają mi te dwa wystarczyć. Już dzisiaj dwa razy milam dylemat w łazience ale dzielnie się trzymam. Czuję się trochę jak na odwyku od cukru 😂😂😂

reklama
a ja sobie bede w to wierzyła i co mi zrobisz ? Dla Twojej wiadomości ja akurat nie mam ukrytych treści na swoim profilu, bo nie mam nic do ukrycia.. wiec nic nie udowodniłaś :) i Tak mi się wczoraj nie chciało wierzyć w to co dziewczyny pisały, ale z Toba serio jest coś nie ok . No cóż :)

Wiesz, że kłamstwo ma krótkie nogi? :)

Zrzut ekranu 2025-01-18 105926.jpg

Oczywiście, że blokujesz swój profil, ale tak jak pisałam, to nie działa i da się łatwo obejść :)
Oczywiście może dalej okłamywać dziewczyny w swoim wątku, luzik :)

Do góry