reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A jeżeli ktoś bardzo chce znać moją opinię na ten temat na przestrzeni 4 lat to dla mnie niestety jest tak, że dziewczyny walczące długo tworzą dość silną wspólnotę i ich wątek się zwyczajnie kręci, jest na maxa wspierający, ale nie popierający głupot więc zawsze z czasem przychodzą mamusie i tak jak teraz biją pianę, w ostateczności przejmują ich wątek (bo dziewczyny które starają się X lat nie mają siły na te przepychankę) i te wątki z samymi mamusiami umierają, stąd po jakimś czasie znowu muszą się podczepić :) i tak się to koło kręci

I jak ktoś nie widzi, żenady w tym, że wyrzuca wieloletnie staraczki z ich wątku (nie koniecznie dzisiaj, wiele dziewczyn, które starają się długo nie ma tu właśnie z powodu o którym pisze @penguinlicious bo szok, mamy ze sobą kontakt i bez tego forum) to naprawdę ta dyskusja jest totalnie bez sensu

reklama
A jeżeli ktoś bardzo chce znać moją opinię na ten temat na przestrzeni 4 lat to dla mnie niestety jest tak, że dziewczyny walczące długo tworzą dość silną wspólnotę i ich wątek się zwyczajnie kręci, jest na maxa wspierający, ale nie popierający głupot więc zawsze z czasem przychodzą mamusie i tak jak teraz biją pianę, w ostateczności przejmują ich wątek (bo dziewczyny które starają się X lat nie mają siły na te przepychankę) i te wątki z samymi mamusiami umierają, stąd po jakimś czasie znowu muszą się podczepić :) i tak się to koło kręci

I jak ktoś nie widzi, żenady w tym, że wyrzuca wieloletnie staraczki z ich wątku (nie koniecznie dzisiaj, wiele dziewczyn, które starają się długo nie ma tu właśnie z powodu o którym pisze @penguinlicious bo szok, mamy ze sobą kontakt i bez tego forum) to naprawdę ta dyskusja jest totalnie bez sensu
Ja nie jestem w temacie, nie wiem jak się to toczyło, bo byłam głównie na innych wątkach, ale nie można zebrać do kupy Was razem i zrobić prywatny wątek?

A Wy nie możecie stworzyć takiego wątku? Bo widzę tu zgrana paczkę 😊
Ja nie jestem w temacie, nie wiem jak się to toczyło, bo byłam głównie na innych wątkach, ale nie można zebrać do kupy Was razem i zrobić prywatny wątek?

A wyjaśnisz czemu dziewczyny, które utworzyły ten wątek ze swoimi zasadami zostają przez Ciebie wyrzucone? I mają sobie tworzyć nowy wątek, a Ty będziesz przejmować ich?

Mówię np. właśnie o takich dziewczynach, o których wspominam wyżej (ja mam swoje prywatne wątki)

Ale są ważniejsze sprawy:

@Klemensa sikałaś?

@klaudia16 jak się trzymasz?
tak psychiczne ? Słabo , już moja głowie sobie wmówiła że tym razem napewno się nie uda przez te cholerne bakterie (które swoja droga nie mam pojęcia skąd się wzięły 😯) no i że pewnie teraz będę się bujać niewiadomo ile z tym 😔 a fizycznie ? Dobrze ,nic mnie nie boli nie piecze nie szczypie także nie wiem gdzie te bakterie 😅

I dodam jeszcze, że ja przychodząc tu w 2021 oczywiście miałam już dzieci. Ale dla mnie jasnym było, że skoro do kogoś przychodzę to ja się dostosowuje tj nie pisze o dzieciach. A nie ustalam sobie swoje zasady wchodząc do kogoś z butami. Dla mnie to bardzo dziwna sytuacja.

Można jeszcze wspomnieć o tym że @Jotka_ utworzyła wątek staraczek 2025, @niezapominajka876 chyba chciała stworzyć coś w stylu staraczek o pierwsze dziecko bez spiny (ja przynajmniej tak zrozumiałam) - więc spokojnie można było tam przejść. No ale nieeee. Lepiej zrobić dramę i napisać, że wieloletniej staraczki są głupie, utworzyły głupi regulamin i niech spadają
Tak założyłam i odrazu zostało mi napisane ze watek kresek juz jest i tam przeciez moge isc … to przyszlam i widze ze jednak lata mijaja a tu nic .. kompletnie nic nie zmienia..

Do dziewczyn , ktore starają się o kolejne już dziecko i chcą sobie pogadać o obecnych dzieciach też - mój wątek stoi dla was otworem :) w wolnej chwili zmienię mu tytuł i poprawię 1 post :) możecie na priv napisać mi co chciałybyście w „regulaminie” umieścić :) 😁

A wyjaśnisz czemu dziewczyny, które utworzyły ten wątek ze swoimi zasadami zostają przez Ciebie wyrzucone? I mają sobie tworzyć nowy wątek, a Ty będziesz przejmować ich?

Mówię np. właśnie o takich dziewczynach, o których wspominam wyżej (ja mam swoje prywatne wątki)
O i masz, tak się z Toba rozmawia 😉 już dyskutowałyśmy nie raz i czekałam na Boom...nie, nikogo nie wyrzucam, to propozycja dla dziewczyn które źle się czują z pozytywnymi testami po jednym cyklu starań, które same to piszą, ot co.

Tak założyłam i odrazu zostało mi napisane ze watek kresek juz jest i tam przeciez moge isc … to przyszlam i widze ze jednak lata mijaja a tu nic .. kompletnie nic nie zmienia..

Do dziewczyn , ktore starają się o kolejne już dziecko i chcą sobie pogadać o obecnych dzieciach też - mój wątek stoi dla was otworem :) w wolnej chwili zmienię mu tytuł i poprawię 1 post :) możecie na priv napisać mi co chciałybyście w „regulaminie” umieścić :) 😁
Oo który to? Bo ja się tu źle czuje.

reklama
I jeszcze coś Ci Olka napisze...jesteś praktycznie na KAZDYM forum, każdemu musisz dowalić, jesteś właściwie na każdym wątku przyszłych mam i pouczasz ( mnie też, matkę 5 dzieci😆🫣) także zazdroszczę masy czasu bo patrząc co piszesz to jesteś od bladego świtu do nocy, brawo za organizacje😃 spin z Toba miałam sporo, włazisz wszędzie i szukasz zaczepi, przyszłam tu i surprise! Jest i Ola...

Do góry