klaudia16
Fanka BB :)
nie wiem kto dokładnie wprowadził te ,, zasady ,, ale myślę ze są to kobiety które są tutaj długo i po coś zostały one wprowadzone . Nie po to są wątki staraczkowe , wpisywanie się na testowanie i tak dalej żeby każdy z bomby mógł sobie wejść i pokazać nam pozytywny test , od tego są inne wątki ! Po to są tworzone żebyśmy mogły wspólnie się dzielić różnymi sprawami , wspierać s czasem ochrzanic jak jest taka potrzeba bo ktoś za bardzo się nakręca (czasem ktoś potrzebuje takiego kopa w dupę ) . Dlatego też np zostajemy wszystkie do końca miesiąca mimo tego że ktoś miał testowanie zaraz na początku . A dlaczego ? Dlatego że później z dnia na dzień byłoby mniej osób i te na końcu miesiąca nie miały by już z kim się dzielić radością bądź smutkiem bo wszystkie które wysikaly 2 kreski lub biel poszły by na kolejny wątek . Po co jest zasada o nie pisaniu o dzieciach ? Pomyśl trochę .. może da tu osoby które starają się już bardzo długo o swoje 1 dziecko i może je mocno ranić temat dzieci i mini tego że są pod opieką specjalistów i psychologów zwyczajnie temat maluchów ich zasmuca bo nie wiedzą czy dane kiedykolwiek się doczekają swojego od porad dotyczących dzieci czy poprostu wparcia w tym temacie również są inne wątki .I masz prawo właśnie o tym pisać ! To jest forum dla wszystkich kobiet, niezależnie czy są w trakcie starań czy w ciąży czy z problemami ginekologicznym.
To nie forum tylko dla kobiet, które starają się latami, to nie one tutaj rządzą ( a często tak to wygląda ).
Nie możemy się bać pisać tego, że mamy dzieci, ile mamy dzieci i jak szybko zachodzimy. Bo forum jest ogólne, nie ma tutaj żadnych kar.
A te wszystkie zasady kreskowe nie wiem kto wymyślił, ale pierwszy raz spotykam się z jakimiś zasadami na jakimkolwiek forum.
Wystarczy, że jaka nowa dziewczyna napisze tu na kreskach, czy test pozytywny itp a już dostaje odpowiedź " super, ale to nie ten wątek ".