reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Już tak sobie nie schlebiaj :)
Być może.. Tylko ja faktycznie jestem w trakcie starań od ponad roku, byłam na wątku staraczkowym pare miesięcy, ale niestety jak się Olka wtracila w moje obawy, przemyślenia, które tu pisałam to wolałam odpuścić. Wszystkim Wam kibicuje i rozumiem z czym się zmagacie, rozumiem Wasze obawy, przemyślenia i fakt jak jak bardzo chcecie dziecka
czy Ty przypadkiem nie odeszłaś po tym jak również większość zwróciła Ci uwagę na temat podjęcia męża ? Który w tamtym momencie nie chciał wykonać badań nasienia ? Jak wszystkie tutaj wiemy i zawsze będziemy to powtarzać badanie nasienia jest obowiązkowe i nie ma zmiłuj się bo biedny facet się wstydzi . Jak ktoś nie umie tego zrozumieć to własnie później są takie fochy i kłótnie .

reklama
O i masz, tak się z Toba rozmawia 😉 już dyskutowałyśmy nie raz i czekałam na Boom...nie, nikogo nie wyrzucam, to propozycja dla dziewczyn które źle się czują z pozytywnymi testami po jednym cyklu starań, które same to piszą, ot co.

To Ty kilkukrotnie napisałaś, że długoletnie staraczki powinny założyć sobie nowy wątek :)

I jeszcze coś Ci Olka napisze...jesteś praktycznie na KAZDYM forum, każdemu musisz dowalić, jesteś właściwie na każdym wątku przyszłych mam i pouczasz ( mnie też, matkę 5 dzieci😆🫣) także zazdroszczę masy czasu bo patrząc co piszesz to jesteś od bladego świtu do nocy, brawo za organizacje😃 spin z Toba miałam sporo, włazisz wszędzie i szukasz zaczepi, przyszłam tu i surprise! Jest i Ola...

Napisałabym coś, ale tylko, dziękuję :)

Dziewczyny, my się staramy kilka miesięcy o pierwsze dziecko i przykro mi się czyta, że wiele dziewczyn z ogromną wiedzą zastanawia się nad odejściem z tego wątku. Chętnie wiele bym się od Was nauczyła, jeśli zostaną tu tylko te, które starają się 2-4 miesiące i odejdą na mamusie to poziom merytoryczny może być niski. Zostanie tylko wspieranie i tyle. A Wasze doświadczenie i często długa droga do celu są mega skarbnicą wiedzy dla takich osób jak ja.

czy Ty przypadkiem nie odeszłaś po tym jak również większość zwróciła Ci uwagę na temat podjęcia męża ? Który w tamtym momencie nie chciał wykonać badań nasienia ? Jak wszystkie tutaj wiemy i zawsze będziemy to powtarzać badanie nasienia jest obowiązkowe i nie ma zmiłuj się bo biedny facet się wstydzi . Jak ktoś nie umie tego zrozumieć to własnie później są takie fochy i kłótnie .
Nie. Nie z tego powodu odeszłam. Mąż badanie nasienia robił już dwukrotnie

Ahh ten poranny zapach kawy i hipokryzji 🤣
IMG_3061.jpeg

reklama
Do góry