wrobelmm
Fanka BB :)
No jak to?! Przecież już wczoraj ustaliłyśmy, że Ty. Prawda?Dobra, która zakłada wątek lutowy, czekam na las rąk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak to?! Przecież już wczoraj ustaliłyśmy, że Ty. Prawda?Dobra, która zakłada wątek lutowy, czekam na las rąk
no nie wiem. Ja jestem tak pół na pół chętna bo jak mnie weźmie w srodku miesiąca, żeby dać nogę w forum to będzie średnioNo jak to?! Przecież już wczoraj ustaliłyśmy, że Ty. Prawda?
Patrzyłaś może na wyniki badań, które wrzucałam wczoraj - może warto u Ciebie wdrożyć q10 w większej dawce, żeby poprawić jakoś oocytów i efektywność stymulacji?Jestem po wizycie w klinice. Od nowego cyklu zaczynam stymulacje do ivf. Lekarz zaznaczył że będziemy zapładniać wszystkie komórki bo z moim amh jest słabo i nie wiadomo czy nawet te 6 się wystymuluje. No i wychodzi na to że mam tylko na jednym jajniku 5 a na drugim 4 pęcherzyki antralne. Chyba źle to wróży.. boje się że nie będzie co zapładniać a co dopiero mrozić.
Już to przerabiałyśmy ostatnio - ogarniemyno nie wiem. Ja jestem tak pół na pół chętna bo jak mnie weźmie w srodku miesiąca, żeby dać nogę w forum to będzie średnio
Z ketchupem wszystko smakuje lepiejA ić przybij sobie piątkę z moim mężem - o ile z gulaszem jeszcze rozumiem, o tyle placków z ketchupem nie potrafię zrozumieć
to już mało oryginalne, było w tym miesiącu ale z fochem i tupnięciem nóżką i patrz, wątek dalej trwano nie wiem. Ja jestem tak pół na pół chętna bo jak mnie weźmie w srodku miesiąca, żeby dać nogę w forum to będzie średnio
Większość owszem (zdarza mi się jarzynowa potraktować ketchupem), ale to nie dotyczy placków!Z ketchupem wszystko smakuje lepiej
ja kiedyś też odeszłam w środku miesiąca pamiętam. Bo miałam chwilowo dosć forum. To wątek w środku miesiąca przejęła @Moonstoneto już mało oryginalne, było w tym miesiącu ale z fochem i tupnięciem nóżką i patrz, wątek dalej trwa
Czekam z niecierpliwością na wynikU mnie jakieś jaja ...coś czuję, że to wszystko trochę potrwa o 10:30 jadę na betę.... Zrobiłam pinka 20