koko.sanka
Fanka BB :)
Dziękuję wam Mam nadzieję, że mi pomoże i jakoś podpowie jak odciągnąć głowę od starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Psycholog to jedna z lepszych rzeczy jakie możesz sobie podarować podczas starań nawet wyrzucenie wszystkiego co leży Ci „na wątrobie” obcej osobie, która Cię nie oceni już powoduje, że jest lepiej. Sama byłam na dwóch sesjach i postawiło mnie to na nogi mocno.Dobry wieczór gratuluję kreseczek, @Aksamitka28 mam nadzieję, że mimo wszystko krew u Ciebie się więcej nie pojawi @Kitsune oby Twój test ciemniał z dnia na dzień
@Lilli2 gratulacje, oby maluszek się zadomawiał
Dzisiaj ciężki dzień w pracy. Mąż rozebrał choinkę, ja posprzątałam, a teraz odpoczywamy. W piątek byliśmy w kinie na koncercie queen siedzieliśmy w trzecim rzędzie i musiałam patrzeć non stop do góry przez 3/4 soboty bolała mnie szyja na film z napisami nie poszłabym usiąść w takim miejscu
W zeszłą środę mieliśmy z mężem poważną rozmowę i lekką sprzeczkę, po jego namowach zapisałam się do psychologa. W tym tygodniu pierwsza wizyta, wstydzę się, nie wiem, czy będę potrafiła się przełamać
Ja miałam taka piękna kreskę na pinku w zeszłej ciąży w 3 lub 4 dzień testowania. Wtedy jak dla mnie była mocnaRęce mi się trzęsą
Piękna, różowa, widoczna przez okienko
to zostawiamA ja właśnie odsyłam 6 sukienek no teraz z takich materiałów robią te ciuchy, że masakra...
czemu??wygląda spoko, więc jeśli się dobrze w tym czujesz to zostaw
ja właśnie odsyłam 2 pary jeansów
bo jestem niemądra i nie zauważyłam na zalando adnotacji "rozmiarówka jest zaniżona, zalecamy wybór większego rozmairu" no i ledwo się wcisnęłam w te spodnieczemu??
Również trzymam mocno kciuki za powodzenie. Odpoczywaj, unikaj stresu i oczekuj na pozytywne wieściDobra, ochłonęłam i emocje już powoli opadają. Niech się dzieje wola nieba teraz a tymczasem leżę pod kocykiem z ciepłą herbatką i w ciepłych skarpetach
rurki??bo jestem niemądra i nie zauważyłam na zalando adnotacji "rozmiarówka jest zaniżona, zalecamy wybór większego rozmairu" no i ledwo się wcisnęłam w te spodnie