reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Psycholog to jedna z lepszych rzeczy jakie możesz sobie podarować podczas starań :) nawet wyrzucenie wszystkiego co leży Ci „na wątrobie” obcej osobie, która Cię nie oceni już powoduje, że jest lepiej. Sama byłam na dwóch sesjach i postawiło mnie to na nogi mocno.
Wiesz, że są teraz psychologowie specjalizujący się w tematach okołoporodowych czyli też poronień i starań?
Mam nadzieję, ze mi będzie lepiej i kilka spotkań wystarczy 🙈 znalazłam taką panią, co się właśnie w niepłodności specjalizuje 🙏🏻
A tak btw jak się czujesz? 😘

reklama
Mam nadzieję, ze mi będzie lepiej i kilka spotkań wystarczy 🙈 znalazłam taką panią, co się właśnie w niepłodności specjalizuje 🙏🏻
A tak btw jak się czujesz? 😘
Wszystko jest ok. :) mamy pęcherzyk w macicy, co najważniejsze. Ale niestety lekka torbiel na prawym jajniku. Mam się nie martwić ale nie i nie przemęczać. Dostałam dzisiaj zestaw leków :)
A ja się czuję… normalnie :D wiesz ja na 21.01 miałam termin okresu

🍦🍦🍦 🤣
„ Należy również podkreślić, że ananas nie bez powodu określany jest afrodyzjakiem. Włączenie owocu do diety i regularne jego spożywanie przyczynia się do zmiany zapachu i smaku spermy, która dzięki niemu ma słodkawy posmak.”
Aaa no chyba że tak 😆 przydałoby się sprawdzić czy to prawda czy mit 😅

Az mi sie przypomnialo jak w pierwszej ciąży przed pierwszą wizytą żartowaliśmy z mężem ze od razu 2ka by byla fajna a tuu bahh i na usg 2 pecherzyki ale tylko jeden dalej sie rozwijał.

I w 3 ciazy bylo to samo na usg 2 zarodki z bijącymi serduszkami. Ale potem zostal jeden. Niestety wszystkie ciaze stracilam.
Mam tylko jednego syna😁 wychodzi na to ze co 2ga ciaza jest bliźniacza u mnie hahaa

Również trzymam mocno kciuki za powodzenie. Odpoczywaj, unikaj stresu i oczekuj na pozytywne wieści 😊

Dziewczyny, kojarzycie może jakie właściwości na płodność ma jedzenie świeżego ananasa? Coś mi świta, że na coś on jest wskazany, ale nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło.
Podobno ma substancje pomagająca w zagnieżdżeniu, ale trzeba jeść go z tym twardym środkiem 😉

reklama
Do góry