reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Szkoda ze nie zrobiłaś dzisiaj bety by było wiadomo na jakim poziomie jest a za dwa dni bys powtorzyla i bys wiedziala czy rosnie.
A miałaś dzisiaj jakieś badania?
Powiedział, że jak jestem na samym tyci początku to nie będzie tam gmerał i nic badał, żeby nie zaszkodzić. Niech maluszek się mości. Powiedział, żeby jutro i w czwartek zrobić betę. Chyba zrobię w środę i piątek, bo mąż będzie mógł mnie podrzucić do laboru. Jeśli krwawienie jest implantacyjne to 39 minut z wózkiem spaceru może być obciążające 😔. Jeśli ma się rozkręcić okres to nie zdążę zrobić bety

Widać, widać, który to dzień po??
Kurcze, jeden dzień i tyle skrajnych emocji. Mam nadzieję, że wszystko jednak skonczy się pozytywnie i tego życzę 😊
Prawdopodobnie 11dpo 🤷 zobaczymy... Narazie mam pełną gamę strojnych emocji i ogrom lęku 😔 Jak głupek się rozpłakałam ze szczęścia widząc te dwie kreski ... Zapomniałam, że ja tak łatwo nie utrzymuje ciąży 😔

Prawdopodobnie 11dpo 🤷 zobaczymy... Narazie mam pełną gamę strojnych emocji i ogrom lęku 😔 Jak głupek się rozpłakałam ze szczęścia widząc te dwie kreski ... Zapomniałam, że ja tak łatwo nie utrzymuje ciąży 😔
Moze być implantacyjne, a może mały krwiaczek. Chyba bierzesz acard prawda? To może potęgować ewentualne krwawienie.

Moze być implantacyjne, a może mały krwiaczek. Chyba bierzesz acard prawda? To może potęgować ewentualne krwawienie.
Staram się narazie na maksa dużo leżeć i odpoczywać. Życie bywa przekorne....zawsze mówiłam, że byłoby super mieć plamienie implantacyjne, bo człowiek wie, że coś się dzieje... Cofam 🤦 sikam jak wariatka, co chwilę sprawdzam wkładkę 🤦🤦🤦 ech, ech... Wiara czyni cuda 🙈

Staram się narazie na maksa dużo leżeć i odpoczywać. Życie bywa przekorne....zawsze mówiłam, że byłoby super mieć plamienie implantacyjne, bo człowiek wie, że coś się dzieje... Cofam 🤦 sikam jak wariatka, co chwilę sprawdzam wkładkę 🤦🤦🤦 ech, ech... Wiara czyni cuda 🙈
Trzymaj się dzielnie i odpoczywaj ❤️ Trzymam kciuki.. musi być dobrze 🤞🫂

Powiem Wam że ten czas po poronieniu, a w oczekiwaniu na owulację / okres mnie wykończy 😩
Robię testy owulacyjne, ale mam wrażenie, że wychodzą one coraz jaśniejsze, jakbym już była po owulce. Do tego wczoraj ten śluz w dziwnym kolorze żółtawym… Gin zaleciła zrobić progesteron 7-10 dpo, ale w tej sytuacji nie mam pojęcia czy jest sens go robić.
Mogłabym umówić się na usg żeby sprawdzić i mieć pewność ale oczywiście nie ma terminów do mojej gin.
Co myślicie?

reklama
Do góry