Kitsune
Moderator
Nieeeee...Narazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeeee...Narazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę
o nieeeNarazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę
No to czekamyDopiero o 20:45 mam wizytę
Absolutnie nie chce Cię nakręcać. Mówię tylko jak to u mnie wygląda. oczywiście w głębi serduszka trzymam kciukiO nie, proszę mi nie robić wody z mózgu, bo sobie zacznę wkręcać
Współczuję ja w miarę dobrze się czułam, pojechaliśmy na zakupy i do ogromnego sklepu ogrodniczego, troche pospacerowaliśmy tam. Tylko schylanie się doskwieralo, do zagojenia ranek. Ale potem mnie styrało, jak szyjka się otwierała i tyle krwi ze mnie wyleciało, że az się przeraziłam, a bóle ktore miałam, mysłałam, że wykończą mnieJa właśnie zastanawiam się jak było u mnie bo tuż przed zabiegiem dostałam jakąś malutka kroplowkę i markerem było coś najpsane na m. Myślałam że może to właśnie mtx ale po zabiegu lekarka mówiła że usunęli cały jajowód, bo już zaczynał pękać i że starać mogę się po około 3 miesiącach. I teraz zgłupiałam.
Dziś podobno wyjdę do domu ale nie wiem jak ja w domu będę funkcjonować. Z łóżka nie mogę wstać zajmuje mi to ogrom czasu mimo że łóżko jest elektryczne, w drodze do łazienki słabo mi. Nie wiem nawet jak ja dojdę do tego auta wsiądę, a pozniej wyjdę. Myślałam, że po laparo to będzie luzik a ja ledwo funkcjonuje.
Masz wycięty jajowód z ciążą więc nie ma takiej potrzeby, ta beta Ci spadnie. Mi chyba ostatni cień z 6 tys pojawił się niecały m-c po zabiegu. Ja tylko testem sprawdziłam, żebg mieć pewność, że 2 kresek już brak.A powiedzcie mi czy po laparoskopii i usunięciu jajowodu powinni mi zrobić jakieś badanie krwi, betę? Bo wczoraj od południa mi tu tylko ciśnienie mierzą i dają tabletki przeciwbólowe. Poza przyjęciem do szpitala ani raz nie zrobili mi badań krwi
Oooooo żesz orzeszku, dawaj na betę ️️Ręce mi się trzęsą
Piękna, różowa, widoczna przez okienko
Dawać komisji opatrzyćA ja mam metlik w głowie. Aż z ciekawości nasikałam drugi raz i trzeba jest duszek Przecież to chyba niemożliwe
Coś tu miga️️ 3 h i kolejny sikJedyne zdjęcie na którym coś "majaczy".
Ale nie ma opcji zrobić lepszego, zrobiłam z 15 i tylko na tym delikatnie widać
Czasami się zdarza, uczucie mokrości kilja dni przed @Jestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.
Mam bardzo wodnisty śluz, zazwyczaj miałam już taki bardziej gesty i raczej mało. A teraz momentami mam mokre majtki.
Wykluczam raczej jakieś infekcje, bo raz nie mam innych objawów, a dwa robiłam w tym miesiącu wymaz i wszystko wyszło super.
Miewacie też takie po owulce?
Czekamy na informacje, bardziej niż wyniki cząstkowe w dniu wyborówDopiero o 20:45 mam wizytę
O nie nie nieeeeeNarazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę
NieeeNarazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę
To pytanie do Ciebie jak się w tym czujesz ja w ogóle nie ogarniam kombinezonów, ostatnie czego bym chciała to rozbierać się do naga korzystając z toaletyDziewczyny co myślicie oddać zostawić??
Jakbyś nie wiedziała, że staraczkowa głowa nakręci się nawet bólem zęba albo kataremAbsolutnie nie chce Cię nakręcać. Mówię tylko jak to u mnie wygląda. oczywiście w głębi serduszka trzymam kciuki