reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja właśnie zastanawiam się jak było u mnie bo tuż przed zabiegiem dostałam jakąś malutka kroplowkę i markerem było coś najpsane na m. Myślałam że może to właśnie mtx ale po zabiegu lekarka mówiła że usunęli cały jajowód, bo już zaczynał pękać i że starać mogę się po około 3 miesiącach. I teraz zgłupiałam.

Dziś podobno wyjdę do domu ale nie wiem jak ja w domu będę funkcjonować. Z łóżka nie mogę wstać zajmuje mi to ogrom czasu mimo że łóżko jest elektryczne, w drodze do łazienki słabo mi. Nie wiem nawet jak ja dojdę do tego auta wsiądę, a pozniej wyjdę. Myślałam, że po laparo to będzie luzik a ja ledwo funkcjonuje. 🫣😔
Współczuję ja w miarę dobrze się czułam, pojechaliśmy na zakupy i do ogromnego sklepu ogrodniczego, troche pospacerowaliśmy tam. Tylko schylanie się doskwieralo, do zagojenia ranek. Ale potem mnie styrało, jak szyjka się otwierała i tyle krwi ze mnie wyleciało, że az się przeraziłam, a bóle ktore miałam, mysłałam, że wykończą mnie 😭😢
A powiedzcie mi czy po laparoskopii i usunięciu jajowodu powinni mi zrobić jakieś badanie krwi, betę? Bo wczoraj od południa mi tu tylko ciśnienie mierzą i dają tabletki przeciwbólowe. Poza przyjęciem do szpitala ani raz nie zrobili mi badań krwi
Masz wycięty jajowód z ciążą więc nie ma takiej potrzeby, ta beta Ci spadnie. Mi chyba ostatni cień z 6 tys pojawił się niecały m-c po zabiegu. Ja tylko testem sprawdziłam, żebg mieć pewność, że 2 kresek już brak.

@motylkowa przykro mi🫂
Ręce mi się trzęsą 😱
Piękna, różowa, widoczna przez okienko 🥰
Oooooo żesz orzeszku, dawaj na betę 😍💚😻✊✊
A ja mam metlik w głowie. Aż z ciekawości nasikałam drugi raz i trzeba jest duszek 😱😱 Przecież to chyba niemożliwe
Dawać komisji opatrzyć😁😍🤩🤪
Jedyne zdjęcie na którym coś "majaczy".

Ale nie ma opcji zrobić lepszego, zrobiłam z 15 i tylko na tym delikatnie widać 🤷‍♀️
Coś tu miga🧐🤓✊✊️ 3 h i kolejny sik👈🙏
Jestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.
Mam bardzo wodnisty śluz, zazwyczaj miałam już taki bardziej gesty i raczej mało. A teraz momentami mam mokre majtki.
Wykluczam raczej jakieś infekcje, bo raz nie mam innych objawów, a dwa robiłam w tym miesiącu wymaz i wszystko wyszło super.
Miewacie też takie po owulce?
Czasami się zdarza, uczucie mokrości kilja dni przed @

@Lilli2 trzymam kciuki 💚✊✊
Dopiero o 20:45 mam wizytę 🥴
Czekamy na informacje, bardziej niż wyniki cząstkowe w dniu wyborów😁😁😁😇😍
Narazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę 😭
O nie nie nieeeee 😮

Dziewczyny co myślicie oddać zostawić??😝

Załączniki

• 20240121_175146.jpg
    20240121_175146.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 179