reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja właśnie zastanawiam się jak było u mnie bo tuż przed zabiegiem dostałam jakąś malutka kroplowkę i markerem było coś najpsane na m. Myślałam że może to właśnie mtx ale po zabiegu lekarka mówiła że usunęli cały jajowód, bo już zaczynał pękać i że starać mogę się po około 3 miesiącach. I teraz zgłupiałam.

Dziś podobno wyjdę do domu ale nie wiem jak ja w domu będę funkcjonować. Z łóżka nie mogę wstać zajmuje mi to ogrom czasu mimo że łóżko jest elektryczne, w drodze do łazienki słabo mi. Nie wiem nawet jak ja dojdę do tego auta wsiądę, a pozniej wyjdę. Myślałam, że po laparo to będzie luzik a ja ledwo funkcjonuje. 🫣😔
Współczuję ja w miarę dobrze się czułam, pojechaliśmy na zakupy i do ogromnego sklepu ogrodniczego, troche pospacerowaliśmy tam. Tylko schylanie się doskwieralo, do zagojenia ranek. Ale potem mnie styrało, jak szyjka się otwierała i tyle krwi ze mnie wyleciało, że az się przeraziłam, a bóle ktore miałam, mysłałam, że wykończą mnie 😭😢
A powiedzcie mi czy po laparoskopii i usunięciu jajowodu powinni mi zrobić jakieś badanie krwi, betę? Bo wczoraj od południa mi tu tylko ciśnienie mierzą i dają tabletki przeciwbólowe. Poza przyjęciem do szpitala ani raz nie zrobili mi badań krwi
Masz wycięty jajowód z ciążą więc nie ma takiej potrzeby, ta beta Ci spadnie. Mi chyba ostatni cień z 6 tys pojawił się niecały m-c po zabiegu. Ja tylko testem sprawdziłam, żebg mieć pewność, że 2 kresek już brak.

@motylkowa przykro mi🫂
Ręce mi się trzęsą 😱
Piękna, różowa, widoczna przez okienko 🥰
Oooooo żesz orzeszku, dawaj na betę 😍💚😻✊✊
A ja mam metlik w głowie. Aż z ciekawości nasikałam drugi raz i trzeba jest duszek 😱😱 Przecież to chyba niemożliwe
Dawać komisji opatrzyć😁😍🤩🤪
Jedyne zdjęcie na którym coś "majaczy".

Ale nie ma opcji zrobić lepszego, zrobiłam z 15 i tylko na tym delikatnie widać 🤷‍♀️
Coś tu miga🧐🤓✊✊️ 3 h i kolejny sik👈🙏
Jestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.
Mam bardzo wodnisty śluz, zazwyczaj miałam już taki bardziej gesty i raczej mało. A teraz momentami mam mokre majtki.
Wykluczam raczej jakieś infekcje, bo raz nie mam innych objawów, a dwa robiłam w tym miesiącu wymaz i wszystko wyszło super.
Miewacie też takie po owulce?
Czasami się zdarza, uczucie mokrości kilja dni przed @

@Lilli2 trzymam kciuki 💚✊✊
Dopiero o 20:45 mam wizytę 🥴
Czekamy na informacje, bardziej niż wyniki cząstkowe w dniu wyborów😁😁😁😇😍
Narazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę 😭
O nie nie nieeeee 😮

Dziewczyny co myślicie oddać zostawić??😝

Załączniki

• 20240121_175146.jpg
    20240121_175146.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 181