Charlotte9
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakJestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.
Mam bardzo wodnisty śluz, zazwyczaj miałam już taki bardziej gesty i raczej mało. A teraz momentami mam mokre majtki.
Wykluczam raczej jakieś infekcje, bo raz nie mam innych objawów, a dwa robiłam w tym miesiącu wymaz i wszystko wyszło super.
Miewacie też takie po owulce?
Tak, bardzo często.Jestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.
Mam bardzo wodnisty śluz, zazwyczaj miałam już taki bardziej gesty i raczej mało. A teraz momentami mam mokre majtki.
Wykluczam raczej jakieś infekcje, bo raz nie mam innych objawów, a dwa robiłam w tym miesiącu wymaz i wszystko wyszło super.
bardzo dobrze Cię rozumiem, ja pracuję z moim bratem i ojcem w jednej firmie i na tapecie jest to że brat będzie ojcem. A mnie to dobija, musimy wierzyć że i do nas przyjdzie to szczęścieCześć dziewczyny zapisałam się na testowanie, a potem pochłonęła mnie praca i było nawet kiedy zajrzeć na forum w końcu zrobiło się trochę luźniej i udało mi się nadrobić wszystkie wpisy. Gratuluję wszystkim dziewczynom, które w tym miesiącu zobaczyły dwie kreski na teście! Trzymam kciuki, żeby teraz już wszystko przebiegło pomyślnie
U mnie powoli zbliża się czas testowania i zaczynam mieć coraz większego doła, no bo co by się miało zmienić w tym miesiącu. Zaczęło pobolewać mnie podbrzusze, więc @ najwyraźniej czai się za rogiem.
Humor taki kiepski bo znajomy z pracy właśnie ogłosił, że żona w ciąży. Z tego co mówił udało im się za pierwszym razem i tak jakoś zrobiło mi się przykro, że nie dla każdego to jest taka prosta sprawa
Moja siostra również jest w ciąży, więc tym bardziej rozumiem. Tyle dobrego, że rodzice i teściowie odkąd dowiedzieli się, że już od jakiegoś czasu bezskutecznie staramy się z mężem o dziecko uszanowali to i przestali nas zadręczać tym tematem.bardzo dobrze Cię rozumiem, ja pracuję z moim bratem i ojcem w jednej firmie i na tapecie jest to że brat będzie ojcem. A mnie to dobija, musimy wierzyć że i do nas przyjdzie to szczęście
Tak, ale u mnie zwiastuje to coś innego. Serio.Jestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.