reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

@Lilli2
Best Wishes Dancing GIF

reklama
Jestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.
Mam bardzo wodnisty śluz, zazwyczaj miałam już taki bardziej gesty i raczej mało. A teraz momentami mam mokre majtki.
Wykluczam raczej jakieś infekcje, bo raz nie mam innych objawów, a dwa robiłam w tym miesiącu wymaz i wszystko wyszło super.
Miewacie też takie po owulce?

Jestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.
Mam bardzo wodnisty śluz, zazwyczaj miałam już taki bardziej gesty i raczej mało. A teraz momentami mam mokre majtki.
Wykluczam raczej jakieś infekcje, bo raz nie mam innych objawów, a dwa robiłam w tym miesiącu wymaz i wszystko wyszło super.
Tak ;)

Cześć dziewczyny 😶‍🌫️ zapisałam się na testowanie, a potem pochłonęła mnie praca i było nawet kiedy zajrzeć na forum 🫣 w końcu zrobiło się trochę luźniej i udało mi się nadrobić wszystkie wpisy. Gratuluję wszystkim dziewczynom, które w tym miesiącu zobaczyły dwie kreski na teście! Trzymam kciuki, żeby teraz już wszystko przebiegło pomyślnie 🥰
U mnie powoli zbliża się czas testowania i zaczynam mieć coraz większego doła, no bo co by się miało zmienić w tym miesiącu. Zaczęło pobolewać mnie podbrzusze, więc @ najwyraźniej czai się za rogiem.
Humor taki kiepski bo znajomy z pracy właśnie ogłosił, że żona w ciąży. Z tego co mówił udało im się za pierwszym razem i tak jakoś zrobiło mi się przykro, że nie dla każdego to jest taka prosta sprawa 🥲

Tak, bardzo często.

Cześć dziewczyny 😶‍🌫️ zapisałam się na testowanie, a potem pochłonęła mnie praca i było nawet kiedy zajrzeć na forum 🫣 w końcu zrobiło się trochę luźniej i udało mi się nadrobić wszystkie wpisy. Gratuluję wszystkim dziewczynom, które w tym miesiącu zobaczyły dwie kreski na teście! Trzymam kciuki, żeby teraz już wszystko przebiegło pomyślnie 🥰
U mnie powoli zbliża się czas testowania i zaczynam mieć coraz większego doła, no bo co by się miało zmienić w tym miesiącu. Zaczęło pobolewać mnie podbrzusze, więc @ najwyraźniej czai się za rogiem.
Humor taki kiepski bo znajomy z pracy właśnie ogłosił, że żona w ciąży. Z tego co mówił udało im się za pierwszym razem i tak jakoś zrobiło mi się przykro, że nie dla każdego to jest taka prosta sprawa 🥲
bardzo dobrze Cię rozumiem, ja pracuję z moim bratem i ojcem w jednej firmie i na tapecie jest to że brat będzie ojcem. A mnie to dobija, musimy wierzyć że i do nas przyjdzie to szczęście 🍀

bardzo dobrze Cię rozumiem, ja pracuję z moim bratem i ojcem w jednej firmie i na tapecie jest to że brat będzie ojcem. A mnie to dobija, musimy wierzyć że i do nas przyjdzie to szczęście 🍀
Moja siostra również jest w ciąży, więc tym bardziej rozumiem. Tyle dobrego, że rodzice i teściowie odkąd dowiedzieli się, że już od jakiegoś czasu bezskutecznie staramy się z mężem o dziecko uszanowali to i przestali nas zadręczać tym tematem.

Ale co z tego skoro mam wrażenie, że odkąd zaczęliśmy starania nagle wszyscy dookoła ogłaszają ciąże :D albo po prostu teraz zaczęłam na to bardziej zwracać uwagę

Tak, ale u mnie zwiastuje to coś innego. Serio.

reklama
Mi zostało 7 dni do testowania🙈 a od wczoraj coś się niewyraźnie czuję jakaś jestem rozbita ,zaczęło lecieć mi z nosa😕
Nie mam żadnych objawów jak to zawsze bywało przed @ nie jestem ani wzdęta,cycki też nie są obrzmiałe tylko czuję jakbym tam miała ciągle wilgotno a na zewnątrz nic.
To drugi cykl starań więc jakoś tak spokojnie ,aż sama jestem w szoku bo miesiąc temu fiksowałam😂

Do góry