mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
jaki człowiek czasem głupi jest mówię o sobieTe testy z facelle nie są zbytnio wiarygodne. Trzymaj się jednych. One też mają różne czułości tak jak i ciążowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki człowiek czasem głupi jest mówię o sobieTe testy z facelle nie są zbytnio wiarygodne. Trzymaj się jednych. One też mają różne czułości tak jak i ciążowe
Piekniee rosnij rosnij zdrowo maluszkuBeta - 104,9
Progesteron: 37,50
Zobacz załącznik 1603388Rośnij bombelku rodzice i ciocię z forum w Ciebie wierzą
Gratuluję z całego sercaBeta - 104,9
Progesteron: 37,50
Zobacz załącznik 1603388Rośnij bombelku rodzice i ciocię z forum w Ciebie wierzą
Napisz do lekarki, że przesunęła wizytę a braknie ci leków. Powinna wystawić receptę.Jednak przesunęłam wizytę. Szkoda mi kasy.
Pójdę jak będę mieć wyniki bo tak to nic nie podziałamy.
Tylko zapomniałam o tym że braknie mi dostinexu.
Chyba że może ma któraś z was do odsprzedania?
Mi pomógł jodid, nigdy nie mialam tak dobrych wynikow tarczycy jak teraz gdy to wdrożyłam. Zbiłam na 1.37 biorac na zmiane 25 i 50 letroxu i codziennie jodidTo faktycznie długo i ciekawe czemu taki poziom się u Ciebie utrzymuje, mimo leków. Lekarz nie chciał Ci zwiększyć dawki?