reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
żebym nie trafiła na kreski to za przeproszeniem g**no bym zrobiła. Kilka z Was uświadomiło mnie jakie to ważne, a ja uświadomiłam sobie jaka moja lekarka jest olewcza. Robię to dla własnego bezpieczeństwa. Swoją drogą przeraża mnie poziom medycyny. Ja wiem, ,e dostęp do informacji jest łatwy. Ale dlaczego nie dowiedziałam się tego od lekarki na którą co miesiąc wydaje kupę kasy, albo od lekarza który będzie przeprowadzał badanie. . . Dlaczego szpitale nie mają tego w wykazie wymaganych badań ? 🤷‍♀️😮 Czytając Was i zagłębiając się delikatnie w temacie do tego doszłam. Czy tak powinno być ? 🤦‍♂️
Otóż NFZ tego nie wymaga i nie finansuje przed drożnością!
Ja miałam drożność na NFZ, ale skierował mnie tam lekarz prywatnie, który pracuje w tym szpitalu. Powiedział, że drożność zrobimy na NFZ, ale muszę zrobić prywatnie badania, bo nie można tak ryzykować.
Ja miałam robione posiewy bakteryjne i pakiet urealasma/mykopasma/chlamydia.

Taki ten nasz NFZ..

reklama
Do góry