Leanne
Fanka BB :)
A co to jest to HBA ?;-)jak dobrze ze mamy forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to jest to HBA ?;-)jak dobrze ze mamy forum
Hba to test wiązania plemników z hialuronianem - czyli z tym, z czego składa się otoczka komórki jajowejA co to jest to HBA ?;-)
aa dziękuję za odpowiedz.Hba to test wiązania plemników z hialuronianem - czyli z tym, z czego składa się otoczka komórki jajowej
sorry, wiem, ze nie do mnie było pytanie
jak ja słucham o Kirach i kariotypach to też się za głowę łapię...aa dziękuję za odpowiedz.
Tyle tych tych badań, że trudno ogarnąć to wszystko
ja to chyba jestem trochę typem Twojego męża. To znaczy wiem a przynajmniej mi się wydaje, że kupujemy tylko potrzebne rzeczy. No w niektórych kwestiach on jest innego zdania. Ale też pamiętam czasy sprzed budowy. Nie był taki oszczędny. Myślę, że ma po prosty taki okres, no i wiadomo czasy są ciężkie. Nie mniej, żeby nie jego oszczędność i samozaparcie to dom by stał latami w takim samym stanie. Oszczędza, ale ma cel. Chociaż nie powiem wkurza mnie to, że mam swoje pieniądze. Tez pracuje i zarabiam, a ciągle się muszę tłumaczyć, że wywaliłam na coś kasęMój mąż za to odwrotnie, jego zawsze na wszystko stać i oszczędzanie nie ma sensu, bo wszystko i tak drożeje. No dosłownie dziś weszłam do domu i mówię, że musimy trochę uciąć wydatki, z czegoś zrezygnować, bo właśnie wydałam prawie tysiaka wracając od mechanika i z apteki. No ale mój mąż uważa, że na nic zbędnego nie wydajemy. Nie będę wchodziła w szczegóły budżetu, ale dość niech będzie, że mam zupełnie inne zdanie.
Beta to tylko formalność! WypieprzaszChyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.
Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska